• امروز : دوشنبه - ۲۶ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 16 September - 2024

پیام تسلیت شهرداری و شورای اسلامی امام شهر در پی شهادت رئیس جمهور و هیات همراه اعلان عمومی عوارض و بهاء خدمات وسایر درآمدها ودستور العملهای شهرداری امام شهر جهت اجرا از سال ۱۴۰۳ طی مراسمی، آیین با شکوه بهره برداری از سالن اجتماعات و ساختمان اداری شهرداری امام شهر با حضور استاندار محترم فارس برگزار شد برگزاری جشن چند هزار نفری روز امام شهر در پارک ساحلی امام شهر حماسه حضورمردم امام شهر شهردار قیر در جلسه ستاد بازآفرینی شهری پایدار استان فارس با حضور دکتر محمد آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت باز آفرینی شهری ایران؛ مدیر کل راه و شهرسازی استان فارس و معاونت عمرانی استانداری دیدار شهردار و اعضای شورای شهر امام شهر با مهندس رحیمی فرماندار محترم شهرستان قیروکارزین تقدیر رئیس کل دادگستری استان فارس از شهردار امام شهر *نشست خبری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان قیروکارزین با اصحاب رسانه و فعالان مجازی* برگزاری مراسم باشکوه راهپیمایی ۱۳ آبان در امام شهر دیدار نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بانوان امام شهری دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی امام شهر با دکتر فروردین نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی *حضور شهردار به اتفاق اعضای شورای اسلامی و کارکنان شهرداری قیر در مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان ماه پیام تبریک شهردار؛ رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان

توسط شهرداری لامرد برگزار شد :

آیین نکوداشت روز خبرنگار و تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه توسط شهرداری لامرد

• 29 مرداد 1403 - 8:53
آیین نکوداشت روز خبرنگار و تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه توسط شهرداری لامرد

در سالروز شهادت شهید خبرنگار و توسط شهردار لامِرد:
آیین نکوداشت روز خبرنگار و تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لامِرد در سالروز شهادت خبرنگار شهید محمود صارمی و  روز خبرنگار، آیین تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه ای که در انعکاس و اطلاع رسانی پروژه های مختلف شهرداری لامِرد فعالیت نموده و با شهرداری لامِرد همکاری داشند در  روز پنجشنبه ۱۸ مرداد با حضور محمودی شهردار، بهمن نژاد معاون شهردار و مسوول روابط عمومی شهرداری لامِرد برگزار شد.

در ابتدای این آیین جعفری مسوول روابط عمومی شهرداری لامِرد با تبریک روز خبرنگار، از همکاری و همراهی خبرنگاران رسانه های فعال که در انتشار، انعکاس و اطلاع رسانی فعالیت ها و پروژه های شهرداری تلاش داشتند تشکر و قدردانی نمودند.

در ادامه این نشست محمودی شهردار لامِرد با اشاره به پروژه های عمرانی، خدمات شهری، ترافیکی، زیباسازی، مبلمان شهری و … فعال شهرداری افزود: شهرداری لامِرد جزء محدود شهرداری های استان فارس می باشد که تمامی پروژه های عمرانی، خدمات شهری، زیباسازی، مبلمان شهری، ترافیکی، سنگفرش مشارکتی، آسفالت، و … آن براساس برنامه ریزی های صورت گرفته بدون توقف در حال انجام و فعال می باشد چرا که معمولاً در نیمه اول هرسال با توجه به شرایط مالی، اقلیمی و انجام برخی امور اداری پروژه ها به صورت نیمه فعال آغاز و عمدتاً در نیمه دوم هرسال سرعت انجام آنها افزایش پیدا می‌کند که الحمدلله با تلاش، تعامل و همراهی اعضای محترم شورای اسلامی شهر لامِرد پروژه های شهری در حال انجام و عملیّات اجرایی آنها با قدرت ادامه دارد.