• امروز : جمعه - ۲۷ مهر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 18 October - 2024

پیام تسلیت شهرداری و شورای اسلامی امام شهر در پی شهادت رئیس جمهور و هیات همراه اعلان عمومی عوارض و بهاء خدمات وسایر درآمدها ودستور العملهای شهرداری امام شهر جهت اجرا از سال ۱۴۰۳ طی مراسمی، آیین با شکوه بهره برداری از سالن اجتماعات و ساختمان اداری شهرداری امام شهر با حضور استاندار محترم فارس برگزار شد برگزاری جشن چند هزار نفری روز امام شهر در پارک ساحلی امام شهر حماسه حضورمردم امام شهر شهردار قیر در جلسه ستاد بازآفرینی شهری پایدار استان فارس با حضور دکتر محمد آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت باز آفرینی شهری ایران؛ مدیر کل راه و شهرسازی استان فارس و معاونت عمرانی استانداری دیدار شهردار و اعضای شورای شهر امام شهر با مهندس رحیمی فرماندار محترم شهرستان قیروکارزین تقدیر رئیس کل دادگستری استان فارس از شهردار امام شهر *نشست خبری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان قیروکارزین با اصحاب رسانه و فعالان مجازی* برگزاری مراسم باشکوه راهپیمایی ۱۳ آبان در امام شهر دیدار نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بانوان امام شهری دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی امام شهر با دکتر فروردین نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی *حضور شهردار به اتفاق اعضای شورای اسلامی و کارکنان شهرداری قیر در مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان ماه پیام تبریک شهردار؛ رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان

محمودی شهردار لامرد خبر داد :

تصویب و ابلاغ طرح جامع شهر لامِرد

• 25 مهر 1403 - 12:49
تصویب و ابلاغ طرح جامع شهر لامِرد

محمودی شهردار لامِرد خبر داد :

طرح جامع شهر لامِرد تصویب و ابلاغ گردید.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر لامِرد؛ محمودی شهردار لامِرد از تصویب و ابلاغ طرح بازنگری طرح جامع شهر لامِرد خبر داد.

شهردار لامِرد با اشاره به تلاش های فراوان کارشناسان متولی این امر به منظور تکمیل و تصویب طرح جامع شهر لامِرد تصریح کرد: طرح بازنگری طرح جامع شهر لامرد، پس از گذشت بیش از یک دهه با طی فراز و نشیب های گوناگون، با افزایش ۳۳۳ هکتاری به مساحت محدوده شهر به منظور تأمین خواسته های به حق همشهریان عزیز و متعادل سازی و مساوات در ارائه خدمات به ایشان و با نگاه به آینده ی صنعتی و افق توسعه ای شهر لامِرد، با همت و همراهی کلیه متولیان مؤثر در این موضوع مهم و حیاتی شهری ، به تصویب رسیده و در تاریخ ۱۴۰۳/۰۷/۲۲ ابلاغ گردید.

این مقام مسئول با تشکر از همراهی، همکاری و مساعدت تمامی عزیزان دست اندرکار در انجام و به ثمر رسیدن این مهم افزود: بر خود فرض و لازم می دانم از کلیه عزیزانی که در این مسیر نقش آفرین و یاری رسان بوده اند، از جمله نماینده محترم مردم شریف لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی، فرماندار محترم، اعضای محترم شورای اسلامی شهر لامرد، ریاست محترم اداره راه و شهرسازی لامرد و سایر ادارات مرتبط با موضوع در شهرستان لامرد، معاونت محترم عمرانی استانداری فارس، مدیرکل محترم دفتر فنی، حمل و نقل و ترافیک استانداری فارس و کارشناسان تابعه، مدیرکل محترم و معاونت محترم شهرسازی اداره کل راه و شهرسازی لارستان، اعضای محترم شورای عالی معماری و شهرسازی ایران، کمیسیون ماده ۵، کارگروه امور زیربنایی استان و شورای محترم برنامه ریزی و توسعه استان فارس، گروه مشاورین محترم آمود، اعضای محترم شورای اسلامی شهر در ادوار مختلف، شهرداران محترم ادوار مختلف و کارشناسان محترم واحد فنی و شهرسازی شهرداری لامرد، کمال تقدید و تشکر به عمل آوریم.

شهردار لامِرد در پایان با اشاره به اهمیت تصویب و ابلاغ این طرح مهم شهرسازی و شهری بیان داشت : امید است در آینده نزدیک، سایر طرح های مکمل و مورد نیاز شهر از جمله طرح تفصیلی و طرح بازآفرینی شهری در بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری، طرح دفع آب های سطحی و… نیز که در دستور کار این شهرداری قرار دارند در کوتاهترین زمان ممکن تهیه و تصویب گردیده تا منشأ خیر و آبادانی برای مردم فهیم شهر لامِرد گردد و آرزوی توفیق روزافزون برای کلیه همکاران خدوم خود در مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر لامِرد و شهروندان محترم را از خداوند متعال خواستارم.