به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی اردکان، معابر شهر اردکان در این سالها حال و روز خوبی ندارند، حفاریهای پیاپی دستگاههای خدمات رسان کمتر جای سالمی برای تردد بی درد سر خودروها و مردم باقی گذاشته اند.
گل ناری مسئول حفاری شهرداری اردکان گفت: مدت هاست که این مشکل در همه معابر اردکان دیده می شود و به معضلی جدی برای شهروندان تبدیل شده، چراکه هم خودروهایشان به دلیل حفاری ها آسیب می بیند و هم سیما و منظر شهری را تحت تاثیر قرار داده است.
گل ناری از جمله عوامل مهم خرابی های متداوم معابر را فرسودگی تاسیسات شهری و سرعت کند ساخت و ساز عنوان کرد و افزود: فرسوده بودن و شکستگی تاسیسات شهری از جمله آب و فاضلاب از یک سو و پراکندگی بسیار بالای ساخت و ساز از سوی دیگر از جمله عوامل مهمی هستند که هم روند زیر سازی و آسفالت معابر را به تاخیر می اندازند و هم میزان حفاری و به تبع آن افزایش خسارت به معابر و زیرساخت های شهری را افزایش میدهد.
وی افزود: وقتی اجرای یک طرح عمرانی و خدماتی بر زمین زده میشود، به آینده بهتری امیدوار میشویم که با تأمین برخی از امکانات، بخشی از مشکلات شهر برطرف شود، اما گاهی در روند اجرای طرحها برای شهروندان مشکلاتی ایجاد میشود که یکی از آنها بر جا ماندن اثرات حفاری و کندهکاریهای متعدد در معابر شهرها است. سال هاست تبعات حفاریها در گوشه و کنار معابر شهر توریستی و گردش پذیر اردکان باعث رنجش خاطر شهروندان این شهر شده است.
محمدرضا گل ناری گفت: اجرای برخی از طرحها در محدوده شهری نیاز به حفاری معابر دارد و شهرداری نیز در این راستا باید مجوزهای لازم را برای ادارات مرتبط صادر کند. اما متاسفانه ادارات حفار و پیمانکاران آنها بدون توجه به ضوابط فنی اقدام به پرکردن و ترمیم نوار حفاری می کنند که این امر پس از گذشت مدت زمان کوتاهی باعث ایجاد نشست محل حفاری و خسارت به آسفالت و اطراف محل حفاری میشود که در پی آن نارضایتی شهروندان را در پی خواهد داشت.
وی در پایان یادآور شد که طی ۴ ماه نخست سال جاری بیش از ۲۰۰ مورد حفاری در شهر اردکان و شهرک ها انجام شده است و امیدواریم در این زمینه تدابیری اندیشیده شود و با اصلاح شبکه تاسیسات از جمله آب ضمن ارتقای امنیت و دفع تهدید سلامت از ایجاد خسارت به زیر ساخت ها جلوگیری شود.