• امروز : یکشنبه - ۱۸ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 8 September - 2024

پیام تسلیت شهرداری و شورای اسلامی امام شهر در پی شهادت رئیس جمهور و هیات همراه اعلان عمومی عوارض و بهاء خدمات وسایر درآمدها ودستور العملهای شهرداری امام شهر جهت اجرا از سال ۱۴۰۳ طی مراسمی، آیین با شکوه بهره برداری از سالن اجتماعات و ساختمان اداری شهرداری امام شهر با حضور استاندار محترم فارس برگزار شد برگزاری جشن چند هزار نفری روز امام شهر در پارک ساحلی امام شهر حماسه حضورمردم امام شهر شهردار قیر در جلسه ستاد بازآفرینی شهری پایدار استان فارس با حضور دکتر محمد آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت باز آفرینی شهری ایران؛ مدیر کل راه و شهرسازی استان فارس و معاونت عمرانی استانداری دیدار شهردار و اعضای شورای شهر امام شهر با مهندس رحیمی فرماندار محترم شهرستان قیروکارزین تقدیر رئیس کل دادگستری استان فارس از شهردار امام شهر *نشست خبری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان قیروکارزین با اصحاب رسانه و فعالان مجازی* برگزاری مراسم باشکوه راهپیمایی ۱۳ آبان در امام شهر دیدار نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بانوان امام شهری دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی امام شهر با دکتر فروردین نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی *حضور شهردار به اتفاق اعضای شورای اسلامی و کارکنان شهرداری قیر در مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان ماه پیام تبریک شهردار؛ رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان

با حضور فرماندار

شهرداری جویم/جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی های شهرستان جویم/خرداد ۱۴۰۳

• 26 خرداد 1403 - 14:55
شهرداری جویم/جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی های شهرستان جویم/خرداد ۱۴۰۳

*با حضور فرماندار* *جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی های شهرستان جویم برگزار شد*     جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی های شهرستان جویم به ریاست فرماندار و با حضور مدیران روابط عمومی ادارات شهرستان برگزار شد.   ✍️به گزارش روابط عمومی شهرداری جویم، جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی های شهرستان به ریاست فرماندارو با حضور […]

*با حضور فرماندار*

*جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی های شهرستان جویم برگزار شد*

✍️به گزارش روابط عمومی شهرداری جویم، جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی های شهرستان به ریاست فرماندارو با حضور مدیران روابط عمومی ادارات در محل فرمانداری جویم برگزار شد.

*نعمت اله اکبری نژاد”فرماندار جویم”؛*

👈روابط عمومی ها نقش مهمی در ادارات و سازمان ها دارند.

👈جایگاه مدیران روابط عمومی در اطلاع رسانی و انعکاس خدمات سازمان از اهمیت بالایی برخوردار است.

👈یکی از ضعف های بزرگ ادارات، عدم مدیر متخصص در حیطه کار روابط عمومی است، پس نهادها و سازمان ها بایستی از نیروهای متخصص و آموزش دیده در پست روابط عمومی استفاده نمایند.

👈روابط عمومی ها رابط بین مردم و سازمان ها هستند و در همین راستا نوع اطلاع رسانی، انعکاس خبر و نگارش آن مهم است چرا که مخاطب را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

👈وظیفه روابط عمومی ها بایستی با جامعه شناسی و روان شناسی همراه، تا بتوانند در آگاهی بخشی و هدایت افکار عمومی نقش بسزایی داشته باشند که این امر باعث پیشرفت آنان و همچنین پیشبرد اهداف سازمان می شود.

👈اهداف دشمنان اسلام ایجاد روحیه ناامیدی و ضعف در بین مردم است که روابط عمومی ها باید با انعکاس خدمات سازمان های مربوطه، نیت های شوم آنان را به یاس تبدیل نمایند.

👈با توجه به انتخابات پیش رو، وظیفه روابط عمومی ها سنگین تر خواهد شد چرا که آنان با تبلیغات و اطلاع رسانی جامع، موجبات مشارکت و حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رای را فراهم خواهند کرد.

👈لازم است؛ مدیران روابط عمومی نسبت به انعکاس عملکرد ادارات خود در دولت سیزدهم اقدام و همچنین ایام باقیمانده به انتخابات، از طریق فضای مجازی و حقیقی، تهیه پوستر،کلیپ و پیام های انتخاباتی مردم را به حضور در پای صندوق های رای تشویق نمایند.

🔹در پایان، مدیران روابط عمومی نظرات خود را مطرح نمودند.

*🗓️ ۲۶ خرداد ماه ۱۴۰۳*

*روابط عمومی شهرداری جویم*