• امروز : جمعه - ۱۸ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Friday - 9 December - 2022

فضاسازی شهر کارزین، همزمان با دهه فاطمیه سلام الله علیها آغاز عملیات کاشت گل های فصلی در امام شهر کارزین شهری کشاورزی محور با راهبرد سرمایه گذاری اقتصاد کشاورزی و توسعه صنایع تبدیلی شهادت پاسدار کارزینی در سوریه آگهی مناقصه شهرداری کارزین برگزاری یادواره شهدای شهرداری کازرون با عنوان شهردار آسمانی برگزاری یادواره پدر صنعت موشکی ایران شهید حسن طهرانی مقدم و ۲۰۱ شهید شهرستان قیروکارزین در شهر کارزین برگزار شد. جانمایی و نصب تابلوی شهر کارزین در ورودی غربی شهر کارزین سلامت محیط شهروندی با پاکیزگی معابر شهری مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در شهر کارزین برگزار شد تجهیزات ورزشی نصب شده در پارک های سطح شهر نشانگر توجه ویژه شهرداری به ورزش همگانی و سلامت شهروندان است اجرای عملیات آسفالت معابر شهر کازرون بازدید میدانی شهردار قیر از پروژه های عمرانی سطح شهر / ارائه خدمات سریع تر و مطلوب تر به شهروندان برپایی میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهر قیر پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت هفته نیروی انتظامی

در هفته دولت و روز کارمند برگزار شد:

• 08 شهریور 1401 - 8:05
آئین تجلیل و گرامی داشت روز کارمند در شهرداری لامِرد
به پاس قدردانی وتشکر از تلاش ها و کوشش های خالصانه ی یک ساله ی کارمندان شهرداری لامِرد و همزمان با هفته دولت و روز کارمند آئین گرامی داشت روز کارمند و تجلیل از کارمندان شهرداری لامِرد برگزار گردید.

در هفته دولت و روز کارمند برگزار شد:

آئین تجلیل و گرامی داشت روز کارمند در شهرداری لامِرد

به گزارش روابط عمومی شهرداری لامِرد، همزمان با هفته دولت و روز کارمند آئین گرامی داشت روز کارمند و تجلیل از کارمندان شهرداری لامِرد برگزار گردید.
این مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن کریم در محل دفتر شهردار آغاز شد.
در ابتدای این مراسم جوکار شهردار لامِرد ضمن عرض تبریک و خداقوت خدمت کارکنان شهرداری افزود: روز کارمند، روز قدردانی از تلاش های خالصانه یک ساله کارمندان عزیز می باشد.
ایشان با اشاره به وظایف کارمندان بیان داشتند: شما عزیزان کارمند باید دو موضوع مهم را مد نظر داشته و در هر لحظه سرحوله ی کار خویش قرار دهند.
موضوع مهم و اساسی اول ، مساله ی تکریم ارباب رجوع می باشد. این مساله از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد چرا که منعکس کننده عملکرد و فضای شهرداری به افکار عمومی می باشد.
موضوع دوم که شما عزیران باید در نظر داشته باشید نظم و انضباط کاری و اداری می باشد.
ایشان افزودند: در راستای تقویت روحیه و افزایش انگیزه کاری کارکنان برنامه های رفاهی و تفریحی جهت کارکنان و خانواده های محترم آنها پیش بینی و برنامه ریزی کرده ایم که در زمان خود اطلاع رسانی و اجرا خواهد شد.
جوکار در پایان سخنان خود بیان داشت: در مراسم امروز گوشه ای هر چند ناچیز از زحمات و تلاش های شما همکاران و کارمندان عزیز را مورد تقدیر و تجلیل قرار می دهیم.
در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر و شاخه ی گُل از کارمندان شهرداری لامِرد تقدیر و قدردانی به عمل آمد.
این مراسم با گرفتن عکس یادگاری به پایان رسید.