• امروز : شنبه - ۱۲ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Saturday - 3 December - 2022

آگهی مناقصه شهرداری کارزین برگزاری یادواره شهدای شهرداری کازرون با عنوان شهردار آسمانی برگزاری یادواره پدر صنعت موشکی ایران شهید حسن طهرانی مقدم و ۲۰۱ شهید شهرستان قیروکارزین در شهر کارزین برگزار شد. جانمایی و نصب تابلوی شهر کارزین در ورودی غربی شهر کارزین سلامت محیط شهروندی با پاکیزگی معابر شهری مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در شهر کارزین برگزار شد تجهیزات ورزشی نصب شده در پارک های سطح شهر نشانگر توجه ویژه شهرداری به ورزش همگانی و سلامت شهروندان است اجرای عملیات آسفالت معابر شهر کازرون بازدید میدانی شهردار قیر از پروژه های عمرانی سطح شهر / ارائه خدمات سریع تر و مطلوب تر به شهروندان برپایی میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهر قیر پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت هفته نیروی انتظامی ضمن تسلیت شهادت امام حسن عسکری(ع)، آغاز امامت منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود(عج) را تبریک می گوییم. تلاش سبزپوشان و سبز اندیشان فضای سبز شهرداری قیر مراحل ساخت سرویس بهداشتی پارک میرزا کوچک خان جنگلی # شهرقیر اجرای عملیات عمرانی میدان کارآفرینی# شهر قیر

• 31 خرداد 1401 - 7:43
آسفالت، روشنایی معابر و فاضلاب از مشکلات اصلی مسکن مهر شهر قیر

شهر قیر ۱۴۰۱/۰۳/۳۰ بازدید میدانی مهندس رضایی کارشناس اداره کل راه و شهرسازی استان فارس از مشکلات و معضلات مسکن مهر شهر قیر با حضور مهندس علیپور نسب شهردار به اتفاق محمد علی بهفر عضو شورای اسلامی شهرقیر و مهندس نامداری رئیس اداره مسکن وشهرسازی شهرستان قیروکارزین. آسفالت، روشنایی معابر و فاضلاب از مشکلات اصلی […]

شهر قیر

۱۴۰۱/۰۳/۳۰

آسفالت، روشنایی معابر و فاضلاب از مشکلات اصلی مسکن مهر شهر قیر

به گزارش روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهرقیر، در پی درخواست شهروندان ساکن در مسکن مهر در خصوص رفع مشکلاتشان و با پیگیری های مجدانه شهردار و اعضای شورای اسلامی شهرقیر، صبح امروز مهندس رضایی کارشناس اداره کل راه وشهرسازی استان با همراهی مهندس محمد رضا علیپورنسب شهردار، مهندس محمد علی بهفر و مهندس نامداری رئیس اداره مسکن وشهرسازی شهرستان قیروکارزین از وضعیت معابر خاکی و مشکل سپتیک فاضلاب مسکن مهر بازدید کردند.

شهردار قیر در این بازدید ضمن اعلام آمادگی و همکاری با اداره مسکن و شهرسازی شهرستان در راستای رفع مشکلات مسکن مهر گفت: خدمتگذاری و ایجاد رضایتمندی در بین شهروندان سرلوحه کار مجموعه شهرداری است و توسعه شهر در حوزه های عمرانی، فرهنگی و خدماتی مستلزم داشتن زیرساخت هاست.

شایان ذکر است با توجه به این که شهرداری در سنوات گذشته حدود ۲۰هزار متر مربع از خیابان های مسکن مهر آسفالت نموده است وبرآوردی از هزینه‌های مورد نیاز از سایت مسکن مهر تهیه وبه اداره كل راه و شهرساز ي ارايه نموده تا دراين خصوص تفاهم نامه دریافت قیر رایگان صورت گیرد که ان شاء الله پس از اعلام راه و شهرسازی، نسبت به حل مشکلات اقدام می شود.

# خدمت به شهروندان افتخار ما

| روابط‌عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قیر