• امروز : یکشنبه - ۱۶ بهمن - ۱۴۰۱
  • برابر با : Sunday - 5 February - 2023

ایجاد دوربرگردان جهت دسترسی آسان به بیمارستان امام محمد باقر(ع) در بلوار گلستان# شهر قیر بازدید شهردار قیر از معابری که احتمال آبگرفتگی وجود دارد/ رضایت مردم در اولویت کاری ماست چه زیباست .. خاطرات مردانی که پروای نام ندارند و در کهف گمنامی خویش مأوا گرفته اند…. به یاد شهدای گمنام …🌹 محمدرضا علیپورنسب شهردار، عزیز نجفی رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قیر با صدور پیامی میلاد باسعادت حضرت علی (ع) و روز پدر را تبریک گفتند. سالروز میلاد باسعادت حضرت علی (ع) و روز پدر، بر همه عاشقان امامت و ولایت گرامی باد. به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ، آئین غبارروبی ، عطر افشانی وگلباران مزار مطهر شهیدان والامقام شهر قیر برگزار شد. میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهرقیر برگزار شد تصویب تعرفه عوارض محلی سال ۱۴۰۲ شهرداری قیر در صحن شورا جلسه بررسی تعرفه عوارض و بهای خدمات شهرداری قیر برای سال ۱۴۰۲ رژه خودرویی و موتوری به مناسبت آغاز دهه مبارک فجر شهردرتکاپوی فعالیت های عمرانی با هدف وارائه خدمات مطلوب به شهروندان درنقاط مختلف شهر پیروتاکیدات مدیریت شهری همزمان با آغاز ایام دهه فجر و سالروز بازگشت تاریخی امام(ره) به کشور، زنگ انقلاب امروز چهارشنبه در آموزشگاه پسرانه راهنمایی شهیدسیدرضابحرینی(فرهنگیان )شهر قیر طنین انداز شد / دیدار مهندس علیپورنسب شهردار قیر به همراه دیگر مدیران شهرستان قیروکارزین در معیت مسلم رحیمی فرماندار با حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا صداقت نماینده معزز ولی فقیه و امام جمعه شهرستان قیروکارزین در نخستین روز از دهه مبارک فجر به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی مراسم گلباران قبور مطهر شهدا ی گمنام در شهر قیر برگزار شد. فرا رسیدن ایام‌الله #دهه_فجر و چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران گرامی باد

آسفالت معابر خاکی مسکن مهر شهرداری نی ریز

• 29 اردیبهشت 1401 - 9:25
آسفالت معابر خاکی مسکن مهر شهرداری نی ریز
با تلاش واحد عمران شهرداری نی ریز و با مشارکت اداره کل راه و شهرسازی استان فارس بیش از 15 هزار متر مربع از معابر خاکی مسکن مهر و شهرک امیر کبیر(جمال آباد) با اولویت معابر خاکی محدوده ی واقع در تعاونی های فرهنگیان و کامیون داران زیر سازی و آسفالت می شود.

زیرسازی، لبه گذاری، آسفالت و ارائه ی خدمات این چنینی در محدوده ی مسکن مهر و شهرک امیرکبیر (جمال‌آباد) مطابق ماده‌های ۲۲ و ۲۳ آئین‌نامه‌ی اجرایی قانون زمین شهری بر عهده و وظیفه ی اداره کل راه و شهرسازی و اداره راه و شهرسازی نی‌ریز است.
طی سال های اخیر و پس از به بهره برداری رسیدن بلوک های آپارتمانی مسکن مهر و سایر تعاونی های واقع در شمال شرق نی ریز به دلیل مراجعات مکرر مردم و درخواست اهالی مبنی بر آسفالت معابر منطقه ی یاد شده توسط شهرداری و با توجه به اینکه اداره کل راه و شهرسازی موفق به زیر سازی و آسفالت این معابر نشده است با امضا تفاهم‌نامه‌هایی بین شهرداری نی ریز و اداره کل راه و شهرسازی بخشی از هزینه‌ها را شهرداری به عنوان کمک تقبل نموده و بخشی دیگر آن را اداره ی کل راه و شهرسازی استان فارس تامین نموده است و شهرداری نسبت به آسفالت این مسیرها اقدام نموده است.
در سال ۱۴۰۰ نیز با حضور مدیرکل سابق راه و شهرسازی در فرمانداری شهرستان نی‌ریز و با حضور فرماندار وقت و مجموعه ی فرمانداری و همچنین نماینده مردم نی‌ریز در مجلس شورای اسلامی تفاهم‌نامه امضاء شد و قرار بر این بود تا اداره کل راه و شهرسازی مبلغ یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به عنوان بخشی از هزینه‌های اجرای این پروژه پرداخت نماید.

شهرداری نی‌ریز هم معادل این مبلغ را در بودجه مصوب خود قرار داد تا این معابر آسفالت شوند اما به دلیل مشکلاتی که دولت در تأمین منابع مالی دارد این مبلغ به نصف تقلیل پیدا کرد و به ۷۱۴ میلیون تومان رسید که با خرید قیر در اسفندماه مقدمات اجرای این پروژه انجام شد و شهرداری نی‌ریز هم مبلغی معادل یک میلیارد و ۲۰۰ میلیارد تومان برای اجرای این پروژه در نظر گرفت و آسفالت معابر خاکی مسکن مهر و اراضی جمال‌آباد با اولویت مسکن مهر آغاز شد.
ان‌شاا… باقی مانده ی معابر خاکی تعاونی‌های مسکن فرهنگیان و تعاونی‌ کامیونداران توسط شهرداری نی ریز زیر سازی و آسفالت می‌شوند.
شهردار نی ریز در مصاحبه با نی ریزان فارس گفت: عملیات زیرسازی خیابان اصلی شهرک امیرکبیر(جمال‌آباد) در حال انجام است و ظرف چند هفته ی آینده آسفالت این خیابان نیز تا ابتدای بولوار نصر انجام خواهد شد.
وی با تأکید بر اینکه اداره ی راه و شهرسازی مرجع تفکیک و واگذاری این زمین‌ها بوده و ۱۰۰ درصد عملیات زیرسازی و آسفالت را نیز قانونا باید انجام می‌داده گفت: در ارتباط با پاکسازی جداول مسکن مهر از ابتدای ساخت آپارتمانها تا امروز هیچگاه توسط پیمانکاران و اداره کل راه و شهرسازی نخاله‌های ساختمانی تخلیه نشده است و در فصل بارندگی همیشه مشکلاتی را ایجاد کرده است؛ به همین منظور مکاتبات متعددی توسط شهرداری نی ریز انجام شده و اداره ی کل راه و شهرسازی متعهد گردیده است تا هزینه ی پاکسازی این جداول را به شهرداری نی‌ریز پرداخت کند و یا راه و شهرسازی شهرستان این وظیفه را انجام و این پروژه را به شهرداری تحویل نماید.