با اعتبار اولیه ۴ میلیارد ریال انجام می پذیرد:

آغاز عملیات اجرایی پارک محله ای آبدوان اشکنان

• 01 آذر 1401 - 14:25
آغاز عملیات اجرایی پارک محله ای آبدوان اشکنان

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی اشکنان؛ حسین خسروی شهردار اشکنان گفت: پارک محله ای آبدوان که پیش از این به دلیل فرسودگی زیرساخت ها و نیز وسایل، غیر قابل استفاده بود، با موافقت شورای اسلامی شهر و با اعتبار اولیه ۴ میلیارد ریال از محل اعتبارات داخلی شهرداری و با طرح جدید […]

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی اشکنان؛ حسین خسروی شهردار اشکنان گفت: پارک محله ای آبدوان که پیش از این به دلیل فرسودگی زیرساخت ها و نیز وسایل، غیر قابل استفاده بود، با موافقت شورای اسلامی شهر و با اعتبار اولیه ۴ میلیارد ریال از محل اعتبارات داخلی شهرداری و با طرح جدید نوسازی می شود.

خسروی افزود: باتوجه به محدودیت بودجه و عدم امکان احداث و یا نوسازی سایر پارک های محله ای و علی رغم پیگیری و نشست های متعدد با بخش خصوصی جهت احداث یا نوسازی این پارک ها، اما تاکنون این مهم رخ نداده است اما امیدواریم در آینده، نسبت به احداث یا نوسازی این پارک ها برنامه ریزی های لازم صورت پذیرد.

• نویسنده : روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی اشکنان
  • منبع : روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی اشکنان