• امروز : یکشنبه - ۱۶ بهمن - ۱۴۰۱
  • برابر با : Sunday - 5 February - 2023

ایجاد دوربرگردان جهت دسترسی آسان به بیمارستان امام محمد باقر(ع) در بلوار گلستان# شهر قیر بازدید شهردار قیر از معابری که احتمال آبگرفتگی وجود دارد/ رضایت مردم در اولویت کاری ماست چه زیباست .. خاطرات مردانی که پروای نام ندارند و در کهف گمنامی خویش مأوا گرفته اند…. به یاد شهدای گمنام …🌹 محمدرضا علیپورنسب شهردار، عزیز نجفی رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قیر با صدور پیامی میلاد باسعادت حضرت علی (ع) و روز پدر را تبریک گفتند. سالروز میلاد باسعادت حضرت علی (ع) و روز پدر، بر همه عاشقان امامت و ولایت گرامی باد. به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ، آئین غبارروبی ، عطر افشانی وگلباران مزار مطهر شهیدان والامقام شهر قیر برگزار شد. میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهرقیر برگزار شد تصویب تعرفه عوارض محلی سال ۱۴۰۲ شهرداری قیر در صحن شورا جلسه بررسی تعرفه عوارض و بهای خدمات شهرداری قیر برای سال ۱۴۰۲ رژه خودرویی و موتوری به مناسبت آغاز دهه مبارک فجر شهردرتکاپوی فعالیت های عمرانی با هدف وارائه خدمات مطلوب به شهروندان درنقاط مختلف شهر پیروتاکیدات مدیریت شهری همزمان با آغاز ایام دهه فجر و سالروز بازگشت تاریخی امام(ره) به کشور، زنگ انقلاب امروز چهارشنبه در آموزشگاه پسرانه راهنمایی شهیدسیدرضابحرینی(فرهنگیان )شهر قیر طنین انداز شد / دیدار مهندس علیپورنسب شهردار قیر به همراه دیگر مدیران شهرستان قیروکارزین در معیت مسلم رحیمی فرماندار با حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا صداقت نماینده معزز ولی فقیه و امام جمعه شهرستان قیروکارزین در نخستین روز از دهه مبارک فجر به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی مراسم گلباران قبور مطهر شهدا ی گمنام در شهر قیر برگزار شد. فرا رسیدن ایام‌الله #دهه_فجر و چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران گرامی باد

در ادامه ی عملیات بهسازی بلوار شهید انصاری شهر لامرد :

• 04 آبان 1401 - 8:04
آغاز عملیات بهسازی و اجرایی باند غربی بلوار شهید انصاری شهر لامِرد

در ادامه ی عملیات بهسازی بلوار شهید انصاری شهر لامِرد :

آغاز عملیات بهسازی و اجرایی باند غربی بلوار شهید انصاری شهر لامِرد

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر لامِرد، در ادامه عملیات عمرانی و بهسازی بلوار شهید انصاری شهر لامِرد، عملیات اجرایی باند غربی این بلوار آغاز گردید.
مدیر اجرایی و ناظر این پروژه ی عمرانی بیان داشت : عملیات بهسازی و عمرانی بلوار شهید انصاری شهر لامِرد در دو فاز طراحی شده است. فاز اول این پروژه ی عمرانی بهسازی باند شرقی این بلوار که شامل عملیات آسفالت برداری، لبه گذاری، زیرسازی، قیرپاشی و آسفالت بود از اوایل مهرماه ۱۴۰۱ آغاز ودر مدت زمان ۲۵ روز کاری به پایان رسید.
مهندس عباسی درخصوص فاز دوم این پروژه افزودند: فاز دوم پروژه ی عمرانی بلوار شهید انصاری بهسازی باند غربی این بلوار می باشد.
ایشان ادامه دادند: فاز دوم این پروژه همانند فاز اول شامل عملیات آسفالت برداری، لبه گذاری، زیرسازی، قیرپاشی و آسفالت می باشد.
مهندس عباسی درخصوص تفاوت فاز دوم این پروژه ی عمرانی با فاز اول گفتند: تفاوت فاز دوم پروژه ی عمرانی بلوار شهید انصاری با فاز اول این پروژه در این می باشد که فاز دوم در دو مرحله انجام خواهد شد.
مرحله ی اول فاز دوم از میدان مادر تا خیابان شاه حسن و مرحله ی دوم از خیابان شاه حسن تا میدان شهدا را در بر می گیرد که عملیات اجرایی مرحله اول باندغربی این بلوار صبح امروز سه شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۱ با عملیات آسفالت برادری آغاز شده است.
مدیر و ناظر این پروژه ی عمرانی در پایان ضمن تشکر از صبوری و همکاری همشهریان عزیز و بزرگوار ابراز امیدواری کردند در کوتاهترین زمان ممکن عملیات اجرایی باند غربی بلوار شهید انصاری انجام و در اختیار همشهریان عزیز قرار گیرد.