• امروز : جمعه - ۱۸ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Friday - 9 December - 2022

فضاسازی شهر کارزین، همزمان با دهه فاطمیه سلام الله علیها آغاز عملیات کاشت گل های فصلی در امام شهر کارزین شهری کشاورزی محور با راهبرد سرمایه گذاری اقتصاد کشاورزی و توسعه صنایع تبدیلی شهادت پاسدار کارزینی در سوریه آگهی مناقصه شهرداری کارزین برگزاری یادواره شهدای شهرداری کازرون با عنوان شهردار آسمانی برگزاری یادواره پدر صنعت موشکی ایران شهید حسن طهرانی مقدم و ۲۰۱ شهید شهرستان قیروکارزین در شهر کارزین برگزار شد. جانمایی و نصب تابلوی شهر کارزین در ورودی غربی شهر کارزین سلامت محیط شهروندی با پاکیزگی معابر شهری مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در شهر کارزین برگزار شد تجهیزات ورزشی نصب شده در پارک های سطح شهر نشانگر توجه ویژه شهرداری به ورزش همگانی و سلامت شهروندان است اجرای عملیات آسفالت معابر شهر کازرون بازدید میدانی شهردار قیر از پروژه های عمرانی سطح شهر / ارائه خدمات سریع تر و مطلوب تر به شهروندان برپایی میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهر قیر پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت هفته نیروی انتظامی

آغاز عملیات خاکبرداری پیاده رو خیابان شهدای جنوبی شهر کازرون

• 01 شهریور 1401 - 9:07
آغاز عملیات خاکبرداری پیاده رو خیابان شهدای جنوبی شهر کازرون
شهردار کازرون از آغاز عملیات خاکبرداری پیاده رو خیابان شهدای جنوبی خبر داد

به گزارش روابط عمومی شهرداری کازرون، مهندس رضا نوذری با اعلام این خبر گفت : با توجه به موقعیت مکانی خیابان شهدای جنوبی و وضعیت نامناسب جدول و پیاده رو آن ،بازسازی و بهسازی این خیابان را در دستور کار شهرداری قرار دادیم که هم اکنون عملیات خاکبرداری آن در حال انجام است.
شهردار کازرون گفت: زیباسازی منظر و سیمای شهر تاثیرات مثبت روحی و روانی در شهروندان دارد، بنابراین ارتقای کیفیت پروژه های عمرانی در دستور کار شهرداری قرار دارد.
مهندس نوذری اضافه کرد: در اجرای این پروژه تلاش می کنیم که به درختان این خیابان آسیبی نرسد و فضای موجود حفظ شود.
وی عنوان کرد: با توجه به اینکه این قسمت از شهر جز خیابان های اصلی شهر و محل عبور و مرور شهروندان است سعی می کنیم در کمترین زمان ممکن این پروژه تکمیل شود.
شهردار کازرون در پایان ضمن تشکر از شهروندان بابت همکاری ، صبر و شکیبایی شان در طول اجرای پروژه های عمرانی گفت: از کسبه و شهروندان محترم انتظار داریم که در اجرای این پروژه با مجموعه شهرداری همکاری لازم را داشته باشند زیرا اعتقاد داریم همکاری شهروندان و مسئولان در اجرای پروژه های عمرانی مسیر ما را جهت توسعه و عمران شهر تسهیل خواهد کرد.

• نویسنده : روابط عمومی شهرداری کازرون
  • منبع : شهرداری کازرون