آگهی تجدید مزایده دوقطعه زمین مسکونی واقع در شهر خور

• 21 آبان 1401 - 13:49
آگهی تجدید مزایده دوقطعه زمین مسکونی واقع در شهر خور
شهرداری خور در نظر دارد حسب صورتجلسه شماره 97 مورخ 07/06/ 1401 شورای اسلامی شهر خور نسبت به فروش دو قطعه زمین مسکونی واقع در محله ندا و کف بست، از طریق مزایده اقدام نماید.

شهرداری خور در نظر دارد حسب صورتجلسه شماره ۹۷ مورخ ۰۷/۰۶/ ۱۴۰۱ شورای اسلامی شهر خور نسبت به فروش دو قطعه زمین مسکونی واقع در محله ندا و کف بست، از طریق مزایده اقدام نماید.

لذا متقاضیان محترم می توانند جهت شرکت در مزایده و اخذ مدرک مورد نیاز تا پایان وقت اداری مورخ ۱۴۰۱/۰۹/۱۲ به شهرداری خور مراجعه نمایند.

۱- سپرده شرکت در مزایده بایستی به صورت واریز به حساب ۳۱۰۰۰۰۱۷۱۲۰۰۲ (شماره شبا IR270170000003100001712002) بانک ملی شعبه خور و یا به صورت ارائه ضمانت نامه بانکی معتبر باشد.

۲- محل دریافت اسناد و قبول پیشنهادها: شهرداری خور، دبیرخانه شهرداری

۳- اگر برندگان ردیف اول، دوم و سوم مزایده حاضر به انعقاد قرارداد نشوند سپرده آنان به نفع شهرداری ضبط خواهد شد.

۴- مهلت قبول پیشنهادها: روز شنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۹/۱۲

۵- به پیشنهادهای مشروط و مخدوش و فاقد سپرده و پیشنهادهایی که پس از مهلت مقرر ارسال شوند ترتیب اثر داده نخواهد شد.

۶- شهرداری در رد و یا قبول هر یک یا کلیه پیشنهادها مجاز و مختار است.

۷- هزینه درج آگهی به عهده برنده مزایده می باشد.

ردیف نوع ملک کاربری شماره ملک مساحت قیمت پایه (ریال) قمیت کل (ریال) مبلغ سپرده (ریال) آدرس توضیحات
۱ زمین مسکونی ۱۶ ۳۱۲ ۶۰/۰۰۰/۰۰۰ ۱۸/۷۲۰/۰۰۰/۰۰۰ ۱/۲۰۰/۰۰۰/۰۰۰ محله ندا فاقد سند
۲ زمین مسکونی ۶ ۳۱۴/۶۲ ۷۰/۰۰۰/۰۰۰ ۲۲/۰۲۳/۰۰۰/۰۰۰ ۱/۲۰۰/۰۰۰/۰۰۰ کف بست فاقد سند