آگهی مزایده اجاره واحدهای تجاری واقع در میدان بار مركزی لار ( نوبت دوم )

• 30 مهر 1401 - 13:32
آگهی مزایده اجاره واحدهای تجاری واقع در میدان بار مركزی لار ( نوبت دوم )
شهرداري لار در نظر دارد به استناد مجوز شماره ص/161/01– 1401/04/21 شوراي اسلامي شهر لار واحدهای تجاری موجود در میدان بار مرکزی لار را با شرایط مندرج در جدول ذیل طبق آئین نامه مالی شهرداری و شرایط زیر به صورت ماهیانه به مدت یکسال اجاره دهد . لذا از متقاضیان محترم دعوت به عمل می آید پس از واريز وجه سپرده تا تاریخ معین شده، پيشنهاد مبلغ خود را به همراه فيش سپرده به دبيرخانه شهرداري تحويل نمايند.

شهرداري لار در نظر دارد به استناد مجوز شماره ص/۱۶۱/۰۱ – ۱۴۰۱/۰۴/۲۱ شوراي اسلامي شهر لار واحدهای تجاری موجود در میدان بار مرکزی لار را با شرایط مندرج در جدول ذیل طبق آئین نامه مالی شهرداری و شرایط زیر به صورت ماهیانه به مدت یکسال اجاره دهد . لذا از متقاضیان محترم دعوت به عمل می آید پس از واريز وجه سپرده تا تاریخ معین شده، پيشنهاد مبلغ خود را به همراه فيش سپرده به دبيرخانه شهرداري تحويل نمايند.

۱-مبلغ واريزي بابت سپرده شركت در مزايده مطابق با مبالغ مندرج در جدول زير مي باشد كه بایستی به صورت فیش واریزی به حساب شماره  ۱۰۰۷۹۰۳۲۹۷۶۶ بانك شهرشهرداری لار و يا ارائه ضمانتنامه بانكي معتبر به همان مبلغ واريز گردد.

۲-حداقل قيمت پایه اجاره ماهیانه واحدهای تجاری مورد نظر مطابق با مبالغ مندرج در جدول زير است .

۳-سپرده نفرات اول تا سوم در صورتیکه برنده مزایده شناخته شده اند و حاضر به عقد قرارداد نگردند به ترتیب به نفع شهرداری ضبط خواهد شد.

۴-شهرداري در رد يا قبول كليه پيشنهادات مجاز و مختار است وبه پيشنهادات خارج از موعد مقرر يا مخدوش ترتيب اثر داده نخواهد شد.

۵-كليه هزينه هاي آگهي ،كارشناسي و غيره كه در اثر مزايده حادث گردد به عهده برنده مزايده خواهد بود.

۶-آخرين مهلت شركت در مزايده پايان وقت اداري ۱۴۰۱/۰۸/۱۰ وتاريخ بازگشايي پاكتها مورخ ۱۴۰۱/۰۸/۱۱ مي باشد.

شماره باب

مساحت هر باب ( متر مربع)

قیمت اجاره ماهیانه (ریال)

سپرده واریزی (ریال)