• 15 تیر 1401 - 10:50
آگهی مزایده عمومی شهرداری قیر

۱۴۰۱/۰۴/۱۰ آگهی مزایده عمومی شهرداری قیر به نام خدا شهرداری قیر در نظر دارد به استناد مصوبه شورای اسلامی شهرقیر و تاییدیه هیات تطبیق املاک خود به شرح تصویر فوق، به صورت اجاره ماهیانه به مدت یک سال از طریق برگزاری مزایده عمومی در اختیار بخش خصوصی قرار دهد . لذا از کلیه اشخاص حقیقی […]

۱۴۰۱/۰۴/۱۰

به نام خدا

لذا از کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی واجد شرایط دعوت به عمل می آید ظرف مدت ۱۰ روز از چهارشنبه ۱۵ تیرماه ۱۴۰۱ تا تاریخ شنبه ۲۵ تیرماه ۱۴۰۱ این آگهی به امور قراردادهای شهرداری مراجعه و نسبت به اخذ اسناد مزایده اقدام نمایند.

۱ – شهرداری در رد یا قبول هر یک از پیشنهادات مختار است.

۲- هزینه چاپ و نشر آگهی به عهده برنده مزایده می باشد.

۳- واریز ۵ درصد مبلغ کل اجاره سالیانه به حساب سپرده شهرداری به شماره ۰۱۰۷۷۵۱۹۹۷۰۰۹ نزد بانک ملی شعبه مرکزی قیر،# چنانچه برندگان اول تا دوم و سوم حاضر به انعقاد قرارداد نشوند سپرده‌های آنها به ترتیب به نفع شهرداری ضبط خواهد شد.

۴- متقاضی نباید مشمول قانونی منع مداخله کارکنان در معاملات دولتی و شهرداری ها باشد.*

ضمناً به منظور کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۵۴۵۲۲۱۰۸- ۰۷۱ داخلی ۱۲۲ تماس حاصل فرمایند.

شهردار قیر-محمدرضا علیپور نسب

|روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قیر