• امروز : یکشنبه - ۱۶ بهمن - ۱۴۰۱
  • برابر با : Sunday - 5 February - 2023

ایجاد دوربرگردان جهت دسترسی آسان به بیمارستان امام محمد باقر(ع) در بلوار گلستان# شهر قیر بازدید شهردار قیر از معابری که احتمال آبگرفتگی وجود دارد/ رضایت مردم در اولویت کاری ماست چه زیباست .. خاطرات مردانی که پروای نام ندارند و در کهف گمنامی خویش مأوا گرفته اند…. به یاد شهدای گمنام …🌹 محمدرضا علیپورنسب شهردار، عزیز نجفی رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قیر با صدور پیامی میلاد باسعادت حضرت علی (ع) و روز پدر را تبریک گفتند. سالروز میلاد باسعادت حضرت علی (ع) و روز پدر، بر همه عاشقان امامت و ولایت گرامی باد. به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ، آئین غبارروبی ، عطر افشانی وگلباران مزار مطهر شهیدان والامقام شهر قیر برگزار شد. میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهرقیر برگزار شد تصویب تعرفه عوارض محلی سال ۱۴۰۲ شهرداری قیر در صحن شورا جلسه بررسی تعرفه عوارض و بهای خدمات شهرداری قیر برای سال ۱۴۰۲ رژه خودرویی و موتوری به مناسبت آغاز دهه مبارک فجر شهردرتکاپوی فعالیت های عمرانی با هدف وارائه خدمات مطلوب به شهروندان درنقاط مختلف شهر پیروتاکیدات مدیریت شهری همزمان با آغاز ایام دهه فجر و سالروز بازگشت تاریخی امام(ره) به کشور، زنگ انقلاب امروز چهارشنبه در آموزشگاه پسرانه راهنمایی شهیدسیدرضابحرینی(فرهنگیان )شهر قیر طنین انداز شد / دیدار مهندس علیپورنسب شهردار قیر به همراه دیگر مدیران شهرستان قیروکارزین در معیت مسلم رحیمی فرماندار با حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا صداقت نماینده معزز ولی فقیه و امام جمعه شهرستان قیروکارزین در نخستین روز از دهه مبارک فجر به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی مراسم گلباران قبور مطهر شهدا ی گمنام در شهر قیر برگزار شد. فرا رسیدن ایام‌الله #دهه_فجر و چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران گرامی باد

آگهی مزایده فروش زمین با كاربری فرهنگی (نوبت دوم)

• 30 مهر 1401 - 13:38
آگهی مزایده فروش زمین با كاربری فرهنگی (نوبت دوم)
شهرداري لار در نظر دارد به استناد مجوز شماره 965 – 1400/12/03  شوراي اسلامي شهر لارنسبت به فروش یک قطعه زمین به مساحت 506 متر مربع با کاربری فرهنگی به شماره پلاک ثبتی 6790/73 واقع در لار ، شهرجدید، بلوار ولایت، پشت مجتمع نیلی از طریق مزایده طبق آئين نامه مالي شهرداري و شرايط زير اقدام نماید.

شهرداري لار در نظر دارد به استناد مجوز شماره ۹۶۵ ۱۴۰۰/۱۲/۰۳  شوراي اسلامي شهر لارنسبت به فروش یک قطعه زمین به مساحت ۵۰۶ متر مربع با کاربری فرهنگی به شماره پلاک ثبتی ۶۷۹۰/۷۳ واقع در لار ، شهرجدید، بلوار ولایت، پشت مجتمع نیلی از طریق مزایده طبق آئين نامه مالي شهرداري و شرايط زير اقدام نماید. لذا کلیه  متقاضیان می توانند پس از واریز وجه سپرده شرکت در مزایده پیشنهاد مبلغ خود را  به همراه فيش سپرده به دبيرخانه شهرداري تحويل نمايند.

۱- مبلغ واريزي بابت سپرده شركت در مزايده ۵۰۶/۰۰۰/۰۰۰ ریال می باشد که می بایست فیش مخصوص واحد درآمد اخذ و به حساب شماره  ۱۰۰۷۹۰۳۲۹۷۶۶ بانك شهرو یا ارائه ضمانت نامه بانکی معتبر به همان مبلغ واریز گردد .

۲- حداقل قيمت پايه زمین مورد نظر به ازای هر متر مربع به مبلغ ۲۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال که جمعاً به مبلغ ۱۰/۱۲۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال می باشد .

۳-کاربری ملک برابر طرح جامع و تفصیلی فرهنگی بوده و برنده مزایده و یا مالک زمین حق هیچ گونه درخواستی در خصوص تغییر کاربری ملک ندارد و صرفاً بایستی از ملک با کاربری فرهنگی منتفع گردد . این قاعده در خصوص مالکین که بعداً ملک را بواسطه نقل و انتقال و فروش املاک خریداری می نمایند نیز تسری خواهد یافت .

۴- سپرده نفرات اول تا سوم در صورتیکه برنده مزایده شناخته شده اند و حاضر به انجام معامله  نگردند به ترتیب به نفع شهرداری ضبط خواهد شد.

۵- شهرداري در رد يا قبول يك يا كليه پيشنهادات مجاز و مختار است و به پيشنهادات خارج از موعد مقرر يا مخدوش ترتيب اثر داده نخواهد شد.

۶-کلیه هزينه های آگهی، کارشناسی و غیره  که در اثر مزايده حادث گردد به عهده برنده مزايده خواهد بود.

۷- آخرين مهلت شركت در مزايده پايان وقت اداري ۱۴۰۱/۰۸/۱۰ و تاريخ بازگشايي پاكتها مورخه ۱۴۰۱/۰۸/۱۱

انتشار نوبت  اول: ۱۴۰۱/۰۷/۲۵

انتشار نوبت دوم: ۱۴۰۱/۰۸/۰۱