• امروز : چهارشنبه - ۱۶ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Wednesday - 7 December - 2022

فضاسازی شهر کارزین، همزمان با دهه فاطمیه سلام الله علیها آغاز عملیات کاشت گل های فصلی در امام شهر کارزین شهری کشاورزی محور با راهبرد سرمایه گذاری اقتصاد کشاورزی و توسعه صنایع تبدیلی شهادت پاسدار کارزینی در سوریه آگهی مناقصه شهرداری کارزین برگزاری یادواره شهدای شهرداری کازرون با عنوان شهردار آسمانی برگزاری یادواره پدر صنعت موشکی ایران شهید حسن طهرانی مقدم و ۲۰۱ شهید شهرستان قیروکارزین در شهر کارزین برگزار شد. جانمایی و نصب تابلوی شهر کارزین در ورودی غربی شهر کارزین سلامت محیط شهروندی با پاکیزگی معابر شهری مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در شهر کارزین برگزار شد تجهیزات ورزشی نصب شده در پارک های سطح شهر نشانگر توجه ویژه شهرداری به ورزش همگانی و سلامت شهروندان است اجرای عملیات آسفالت معابر شهر کازرون بازدید میدانی شهردار قیر از پروژه های عمرانی سطح شهر / ارائه خدمات سریع تر و مطلوب تر به شهروندان برپایی میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهر قیر پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت هفته نیروی انتظامی

• 12 شهریور 1401 - 14:05
آگهی مزایده فروش زمین شهرداری فراشبند

آگهی مزایده فروش زمین شهرداری فراشبند   نوبت اول: ۱۴/۰۶/۱۴۰۱ نوبت دوم :۲۱/۰۶/۱۴۰۱   شهرداری فراشبند در نظر دارد بر اساس صورتجلسه  شماره ۱۱ مورخ ۱۹/۰۵/۱۴۰۱ شورای محترم اسلامی شهر فراشبند نسبت  به فروش تعداد ۴ قطعه  از اراضی متعلقه در محدوده قانونی شهر فراشبند  با شرایط ذیل  از طریق مزایده عمومی اقدام نماید، لذا […]

نوبت اول: ۱۴/۰۶/۱۴۰۱

نوبت دوم :۲۱/۰۶/۱۴۰۱

شهرداری فراشبند در نظر دارد بر اساس صورتجلسه  شماره ۱۱ مورخ ۱۹/۰۵/۱۴۰۱ شورای محترم اسلامی شهر فراشبند نسبت  به فروش تعداد ۴ قطعه  از اراضی متعلقه در محدوده قانونی شهر فراشبند  با شرایط ذیل  از طریق مزایده عمومی اقدام نماید، لذا بدین وسیله از کلیه متقاضیان جهت شرکت در مزایده دعوت بعمل می آید:

۱  – قیمت پایه بر مبنای نظریه کارشناس رسمی دادگستری ( مندرج در اسناد مزایده ) می باشد.

۳- هزینه درج آگهی و حق کارشناسی به عهده ی خریداران می باشد.

۴- شهرداری متعهد می گردد ظرف مدت یکماه نسبت به صدور مبایعه نامه  به نام خریدار اقدام نماید.

۵- به پیشنهادات مخدوش ، مشروط و فاقد سپرده و ارائه شده پس از مهلت مقرر ترتیب اثر داده نخواهد شد.

۶- پیشنهادات بایستی حداکثر تا ده روز پس ازنشر آگهی نوبت دوم (۳۰/۰۶/۱۴۰۱)به صورت پاکت بسته شامل نرخ پیشنهاد و به همراه سپرده شرکت در مزایده به دبیر خانه شهرداری فراشبند تحویل گردد.

۷- در صورت انصراف نفر اول تا سوم از عقد قرارداد خرید زمین، سپرده آنها به نفع شهرداری ضبط خواهد شد.

۸- شهرداری در رد یا قبول پیشنهادات مختار است.

۹- سایر اطلاعات و جزئیات مربوط به معامله در اسناد مزایده مندرج و تحویل متقاضیان خواهد شد.

۱۰- جهت کسب اطلاعات بیشتر  با شماره تلفن ۰۷۱۳۸۷۵۲۴۱۸ داخلی ۱۰۷( واحد امور مالی)، و یا شماره همراه ۰۹۱۷۸۱۰۹۰۸۶ آقای اکبری (مسئول امور مالی) تماس حاصل فرمایید.

((شهرداری فراشبند))

نوشته های مشابه