آگهی مزایده فروش زمین نوبت دوم

• 28 آبان 1401 - 13:55
آگهی مزایده فروش زمین نوبت دوم
شهرداري لار در نظر دارد به استناد مجوز شماره 176 مورخ 99/04/02 شوراي اسلامي شهر لارنسبت به فروش یک قطعه زمین با کاربری مسکونی به مساحت 340 متر مربع به آدرس : لار – شهرقدیم – بلوار سید علی اصغر موسوی – محله نو تحت پلاک ثبتی 1323/2 از طریق مزایده طبق آئين نامه مالي شهرداري و شرايط زير اقدام نماید.

شهرداري لار در نظر دارد به استناد مجوز شماره ۱۷۶ مورخ ۹۹/۰۴/۰۲ شوراي اسلامي شهر لارنسبت به فروش یک قطعه زمین با کاربری مسکونی به مساحت ۳۴۰ متر مربع به آدرس : لار شهرقدیم بلوار سید علی اصغر موسوی محله نو تحت پلاک ثبتی ۱۳۲۳/۲  از طریق مزایده طبق آئين نامه مالي شهرداري و شرايط زير اقدام نماید. لذا کلیه  متقاضیان می توانند پس از واریز وجه سپرده شرکت در مزایده پیشنهاد مبلغ خود را به همراه فيش سپرده به دبيرخانه شهرداري تحويل نمايند.

۱- مبلغ واريزي بابت سپرده شركت در مزايده ۷۶۵/۰۰۰/۰۰۰ ریال می باشد که می بایست فیش مخصوص واحد درآمد اخذ و به حساب شماره  ۱۰۰۷۹۰۳۲۹۷۶۶ بانك شهرو یا ارائه ضمانت نامه بانکی معتبر به همان مبلغ واریز گردد .

۲- حداقل قيمت پايه زمین مورد نظر به ازای هر متر مربع ۴۵/۰۰۰/۰۰۰ ریال که جمعاً به مبلغ ۱۵/۳۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال می باشد .

۳- سپرده نفرات اول تا سوم در صورتیکه برنده مزایده شناخته شده اند و حاضر به انجام معامله  نگردند به ترتیب به نفع شهرداری ضبط خواهد شد.

۵- شهرداري در رد يا قبول يك يا كليه پيشنهادات مجاز و مختار است و به پيشنهادات خارج از موعد مقرر يا مخدوش ترتيب اثر داده نخواهد شد.

۶-کلیه هزينه های آگهی، کارشناسی و غیره  که در اثر مزايده حادث گردد به عهده برنده مزايده خواهد بود.

۷- آخرين مهلت شركت در مزايده پايان وقت اداري ۱۴۰۱/۰۹/۱۴ و تاريخ بازگشايي پاكتها مورخه ۱۴۰۱/۰۹/۱۵ می باشد.

انتشار نوبت اول: ۱۴۰۱/۰۸/۲۸

انتشار نوبت دوم: ۱۴۰۱/۰۹/۰۵