آگهی مزایده فروش قطعات مسكونی

• 28 آبان 1401 - 14:14
آگهی مزایده فروش قطعات مسكونی
شهرداري لار در نظر دارد به استناد مجوز به شماره ص /196/1 مورخ 1401/05/24 شوراي اسلامي شهر لارقطعه زمین های مندرج در جدول ذیل با کاربری مسکونی به متراژهای مندرج در جدول ذیل طبق آئين نامه مالي شهرداري و شرايط زير به فروش رساند...

شهرداري لار در نظر دارد به استناد مجوز به شماره ص /۱۹۶/۱ مورخ ۱۴۰۱/۰۵/۲۴ شوراي اسلامي شهر لارقطعه زمین های مندرج در جدول ذیل با کاربری مسکونی به متراژهای مندرج در جدول ذیل طبق آئين نامه مالي شهرداري و شرايط زير به فروش رساند . لذا از متقاضیان محترم دعوت بعمل می آید پس از واریز وجه سپرده تا تاریخ معین در بند ۷ آگهی ،  پیشنهاد مبلغ خود را به همراه فيش سپرده به دبيرخانه شهرداري تحويل نمايند.

۱- مبلغ واريزي بابت سپرده شركت در مزايده  مطابق با مبالغ مندرج در جدول ذیل می باشد که بایستی به صورت فیش واریزی به حساب شماره  ۱۰۰۷۹۰۳۲۹۷۶۶ بانك شهر شهرداری لارو یا ارائه ضمانت نامه بانکی معتبر به همان مبلغ واریز گردد .

۲- حداقل قيمت پايه زمین مورد نظر به ازای هر متر مطابق با مبالغ مندرج در جدول ذیل می باشد .

۳- سپرده نفرات اول تا سوم در صورتیکه برنده مزایده شناخته شده اند و حاضر به انجام معامله  نگردند به ترتیب به نفع شهرداری ضبط خواهد شد.

۵- شهرداري در رد يا قبول يك يا كليه پيشنهادات مجاز و مختار است و به پيشنهادات خارج از موعد مقرر يا مخدوش ترتيب اثر داده نخواهد شد.

۶-کلیه هزينه های آگهی، کارشناسی و غیره  که در اثر مزايده حادث گردد به عهده برنده مزايده خواهد بود.

۷- آخرين مهلت شركت در مزايده پايان وقت اداري ۱۴۰۱/۰۹/۱۴ و تاريخ بازگشايي پاكتها مورخه۱۴۰۱/۰۹/۱۵ می باشد.

ردیف شماره پلاک ثبتی شماره قطعه کاربری مساحت قطعه

متر مربع

قیمت هرمتر مربع(ریال) قیمت هر قطعه(ریال) سپرده واریزی(ریال) محل ملک
۱ حاصل از توافق پلاک۵۳۵۹-۵۳۶۰ ۱۶ مسکونی ۵۵۴/۷۰ ۲۵/۰۰۰/۰۰۰ ۱۳/۸۶۷/۵۰۰/۰۰۰ ۶۹۳/۳۷۵/۰۰۰ لار،جاده شهرقدیم، خور، سمت جنوب شرقی شهرک صابرین