آگهی مناقصه لکه گیری و روکش آسفالت

• 09 شهریور 1401 - 8:47
آگهی مناقصه لکه گیری و روکش آسفالت

نوبت اول : ۰۹ شهریور ۱۴۰۱ نوبت دوم ۱۶ شهریور ۱۴۰۱ شهرداری اردکان فارس در نظر دارد نسبت به مناقصه عملیات اجرایی لکه گیری و روکش آسفالت معابر سطح شهر اردکان از محل اعتبارات طرحهای عمرانی ذیحسابی و منابع داخلی شهرداری به شرح زیر اقدام نماید . لذا از متقاضیان دعوت می شود ضمن بازدید […]

نوبت اول : ۰۹ شهریور ۱۴۰۱

نوبت دوم ۱۶ شهریور ۱۴۰۱

شهرداری اردکان فارس در نظر دارد نسبت به مناقصه عملیات اجرایی لکه گیری و روکش آسفالت معابر سطح شهر اردکان از محل اعتبارات طرحهای عمرانی ذیحسابی و منابع داخلی شهرداری به شرح زیر اقدام نماید . لذا از متقاضیان دعوت می شود ضمن بازدید از محل های اجرا جهت دریافت اسناد مناقصه و تسلیم پیشنهادها به درگاه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) به آدرس www.setadiran.ir مراجعه نمایند.

ضمنا در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر شماره تلفن ۳۶۷۲۳۱۳۳-۰۷۱ امور قراردادها آماده پاسخگویی می باشد.

اطلاعات مورد نیاز مناقصه:
۱- اجرای لکه گیری و روکش آسفالت شامل: برش و تخریب آسفالت با کاتر یا آسفالت تراش – تهیه و اجرای اندود نفوذی با قیر محلول امولسیون – تهیه، حمل، پخش و اجرای آسفالت توپکا و کوبش آسفالت به ضخامت ۵ سانتی متر پس از کوبیدگی با برآورد اولیه ۱۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال براساس فهرست بهاء راه سال ۱۴۰۱

• تاریخ دریافت اسناد و مشخصات فنی از روز چهار شنبه مورخ ۰۹ شهریور ۱۴۰۱ لغایت روز چهارشنبه مورخ ۱۶ شهریور ۱۴۰۱ می باشد.
  • تاریخ نهایی دریافت پاکت قیمت ها ارائه شده تا ساعت ۱۲ روز یکشنبه مورخ ۲۷ شهریور ۱۴۰۱ می باشد.
  • تاریخ بازگشایی پاکتهای ارائه شده ساعت ۱۵ روز یکشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۱ می باشد.
  • متقاضیان باید پیشنهادات خود را در ۳ پاکت جداگانه به شرح زیر تحویل نماید .
    • پاکت الف : اسناد و مدارک تعیین صلاحیت و سوابق مشابه
    • پاکت ب : ارائه سپرده به مبلغ ۷٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال به صورت ضمانت نامه بانکی یا واریز به حساب شماره IR890210000001000192393717 سپرده شهرداری نزدپست بانک شعبه سپیدان و اصل رسید در پاکت ب به شهرداری ارائه گردد.
    • پاکت ج : پیشنهاد قیمت و مهر و امضای برگه مشخصات فنی ارائه شده توسط شهرداری
  • سپرده برندگان اول تا سوم در صورت حاضر نشدن جهت عقد قرارداد ۷ روز بعد ار اعلام شهرداری بترتیب ضبط خواهد شد.
  • هزینه نشر آگهی به عهده برنده مناقصه خواهد بود.
  • شهرداری در رد یا قبول احد یا همه پیشنهادات مختار می باشد.
  • سایر اطلاعات و جزئیات و مشخصات فنی مربوط به آگهی به صورت مجزا در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.
  • آگهی و سایر اسناد در درگاه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) به آدرس www.setadiran.ir قاب رویت می باشد.