آگهی واگذاری یک قطعه زمین مسکونی شهرداری استهبان

• 15 آبان 1401 - 9:39
آگهی واگذاری یک قطعه زمین مسکونی شهرداری استهبان

مزایده شماره مزایده :     ۲۴۲۱     مورخ :   ۱۴۰۱/۰۸/۰۹   تجدید آگهی  –   نوبت اول موضوع : املاک و مستغلات مزایده‌گذار: شهرداری استهبان باستناد مصوبه (الف)  صورتجلسه  شماره  ۱۱۸ مورخ  ۱۴۰۱/۵/۱۸  شورای محترم اسلامی شهر استهبان . شرح مزایده: آگهی مزایده شهرداری استهبان در نظر داردنسبت به فروش یک   قطعه زمین به شرح زیر از طریق […]

مزایده

شماره مزایده :     ۲۴۲۱     مورخ :   ۱۴۰۱/۰۸/۰۹   تجدید آگهی  –   نوبت اول

موضوع :

املاک و مستغلات

مزایده‌گذار:

شهرداری استهبان

شرح مزایده:

آگهی مزایده

شهرداری استهبان در نظر داردنسبت به فروش یک   قطعه زمین به شرح زیر از طریق مزایده اقدام نماید. متقاضیان می‌توانند جهت دریافت اسناد و مشخصات از تاریخ نشر آگهی همه‌روزه به جز ایام تعطیل در ساعات اداری به دبیرخانه شهرداری واقع در خیابان امام خمینی، ساختمان شهرداری مراجعه و نسبت به کسب اطلاعات و تهیه اسناد مزایده اقدام نمایند. آخرین مهلت تهیه‌ اسناد و ارسال پیشنهاد قیمت تا پایان وقت اداری روز شنبه مورخ  ۱۴۰۱/۰۹/۰۵  می‌باشد .بازگشایی اسناد نیز روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۹/۰۶   صورت خواهد گرفت.

شرایط مزایده:

۱.واریز مبلغ سپرده  به شماره حساب  ۰۱۰۹۵۴۲۶۸۳۰۰۸ سپرده شهرداری نزد بانک ملی مرکزی استهبان بابت هزینه کارشناسی و نشر آگهی جهت هر آيتم بصورت جداكانه.

1. ارائه‌ سپرده‌ شرکت در مزایده به صورت واریز نقدی به حساب ۰۱۰۹۵۴۲۶۸۳۰۰۸ سپرده‌ شهرداری نزد بانک ملی مرکزی استهبان جهت هر آيتم بصورت جداگانه.(یا ارائه ضمانت نامه بانکی شرکت در مزایده )

۳-در  صورت  برنده  شدن  در  مزایده ، واریز  وجه  باید  بصورت نقدی  و در  موعد  مقرر  قانونی انجام  شود

1. در صورتی که نفرات اول , دوم و سوم شرکت‌کننده از انجام معامله خودداری نمایند ، سپرده‌ شرکت در مزایده‌ آنان به ترتیب به نفع شهرداری ضبط خواهد شد.

۵- شهرداری در رد یک یا تمام پیشنهادات مختار است.

۶- به تقاضاهای فاقد مبلغ سپرده , خارج از موعد مقرر و مخدوش ترتیب اثر داده نخواهد شد.

۷- سایر اطلاعات و جزئیات مربوطه در اسناد مزایده مندرج می‌باشد.

۸- ضمناً کلیه هزینه های نقل انتقال ،کارشناسی و نشر آگهی برعهده برنده مزایده می باشد .

ردیف پلاک ثبتی متراژ (مترمربع) قیمت پایه به ازای هر متر مربع(ریال) مبلغ سپرده (ریال) آدرس
۱ ۵۴۷۶/۱۶۹۸ ۱۹۱/۷۵ ۳۳/۰۰۰/۰۰۰ ۳۱۶/۳۸۸/۰۰۰ شهرک  امام حسین(ع)