• امروز : شنبه - ۱۲ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Saturday - 3 December - 2022

آگهی مناقصه شهرداری کارزین برگزاری یادواره شهدای شهرداری کازرون با عنوان شهردار آسمانی برگزاری یادواره پدر صنعت موشکی ایران شهید حسن طهرانی مقدم و ۲۰۱ شهید شهرستان قیروکارزین در شهر کارزین برگزار شد. جانمایی و نصب تابلوی شهر کارزین در ورودی غربی شهر کارزین سلامت محیط شهروندی با پاکیزگی معابر شهری مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در شهر کارزین برگزار شد تجهیزات ورزشی نصب شده در پارک های سطح شهر نشانگر توجه ویژه شهرداری به ورزش همگانی و سلامت شهروندان است اجرای عملیات آسفالت معابر شهر کازرون بازدید میدانی شهردار قیر از پروژه های عمرانی سطح شهر / ارائه خدمات سریع تر و مطلوب تر به شهروندان برپایی میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهر قیر پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت هفته نیروی انتظامی ضمن تسلیت شهادت امام حسن عسکری(ع)، آغاز امامت منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود(عج) را تبریک می گوییم. تلاش سبزپوشان و سبز اندیشان فضای سبز شهرداری قیر مراحل ساخت سرویس بهداشتی پارک میرزا کوچک خان جنگلی # شهرقیر اجرای عملیات عمرانی میدان کارآفرینی# شهر قیر

اجرای رژه خودرویی در اولین روز از هفته دفاع مقدس در شهر لار

• 31 شهریور 1401 - 20:04
اجرای رژه خودرویی در اولین روز از هفته دفاع مقدس در شهر لار
در اولین روز از هفته دفاع مقدس و همزمان با سراسر کشور، رژه خودرویی نیروهای نظامی، انتظامی، دستگاه های امدادی و خدمات رسان و سایر ادارات و نهادها همراه با برنامه ی خاطره انگیز اعزام کاروان نمادین رزمندگان به جبهه های نبرد، در شهر لار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهردار لار؛ در این مراسم که به همت ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس و با حضور نواز شریفی لاری شهردار لار، احمد دلاور، احسان طاهری و نسا خیل تاش معاونین فرمانداری ویژه لارستان، فرمانده هان و نیروهای نظامی و انتظامی، جمعی از مسئولین شهرستان، خلیل نامدار رئیس و سحر یادگارفرد عضو شورای اسلامی شهر لار، بسیجیان، رزمندگان، نیروهای سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری لار و نیروهای اورژانس پیش بیمارستانی برگزار شد، تمامی نیروهای حاضر در مراسم با اجرای رژه خودرویی در سطح شهرجدید و شهرقدیم لار، آمادگی و اقتدار خود را به نمایش گذاشتند.

در آغاز این مراسم؛ در محوطه بیرونی فرمانداری ویژه لارستان واقع در میدان بسیج شهر لار، برنامه ای نمادین و خاطره انگیز از اعزام رزمندگان اسلام به جبهه های نبرد به اجرا در آمد که تمامی خاطرات آن دوران را در اذهان تداعی کرد.