اجرای عملیات آسفالت معابر شهر کازرون

• 30 مهر 1401 - 13:28
اجرای عملیات آسفالت معابر شهر کازرون
عملیات آسفالت معابر شهر کازرون از سر گرفته شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری کازرون به منظور رفاه حال شهروندان و بهبود تردد خودروها عملیات آسفالت معابر سطح شهر از سر گرفته شد.

در همین راستا عملیات آسفالت کوچه های باقر آباد محله مسجد شهید آله وردی به متراژ ۸۰۰۰ متر مربع در حال انجام است.

شهردار کازرون در این خصوص گفت: تمامی پروژه های شهرداری به صورت عدالت محور در سطح شهر در حال انجام است.

مهندس نوذری افزود: محله باقر آباد جز مناطق کم برخوردار شهر بود، به همین

منظور آسفالت این منطقه را در اولویت قرار دادیم که انشالله با تلاش مجموعه عمران شهرداری آسفالت کوچه های آن  در چند روز آینده به اتمام خواهد رسید.

وی ادامه داد: آسفالت معابر سطح شهر بر اساس اولویت بندی ادامه خواهد داشت.