اخذ تاییدیه استاندارد جایگاه CNG شماره ۲ شهرداری کازرون از اداره کیفیت و استاندارد فارس

• 23 خرداد 1401 - 9:09
جایگاه سی ان جی شماره ۲ شهرداری مورد تأیید اداره کیفیت و استاندارد فارس قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کازرون با توجه به اهمیت ایمنی جایگاه های سی ان جی شهرداری این جایگاه‌ها مدتی قبل توسط بازرسان فنی اداره کیفیت استاندارد بررسی و هفته گذشته مورد تایید قرار گرفت.
همچنین پس از تایید استاندارد جایگاه شماره ۲ شهرداری از اداره کل استاندارد فارس، طبق دستور العمل اجرایی، ۱۰ درصد از کارمزد جایگاه سی ان جی که توسط شرکت گاز جهت ضمانت استاندارد سازی مسدود شده بود، آزاد شد.

• نویسنده : روابط عمومی شهرداری کازرون
  • منبع : روابط عمومی شهرداری کازرون