• امروز : چهارشنبه - ۱۶ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Wednesday - 7 December - 2022

فضاسازی شهر کارزین، همزمان با دهه فاطمیه سلام الله علیها آغاز عملیات کاشت گل های فصلی در امام شهر کارزین شهری کشاورزی محور با راهبرد سرمایه گذاری اقتصاد کشاورزی و توسعه صنایع تبدیلی شهادت پاسدار کارزینی در سوریه آگهی مناقصه شهرداری کارزین برگزاری یادواره شهدای شهرداری کازرون با عنوان شهردار آسمانی برگزاری یادواره پدر صنعت موشکی ایران شهید حسن طهرانی مقدم و ۲۰۱ شهید شهرستان قیروکارزین در شهر کارزین برگزار شد. جانمایی و نصب تابلوی شهر کارزین در ورودی غربی شهر کارزین سلامت محیط شهروندی با پاکیزگی معابر شهری مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در شهر کارزین برگزار شد تجهیزات ورزشی نصب شده در پارک های سطح شهر نشانگر توجه ویژه شهرداری به ورزش همگانی و سلامت شهروندان است اجرای عملیات آسفالت معابر شهر کازرون بازدید میدانی شهردار قیر از پروژه های عمرانی سطح شهر / ارائه خدمات سریع تر و مطلوب تر به شهروندان برپایی میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهر قیر پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت هفته نیروی انتظامی

در جلسه شورای اداری لارستان؛

از دو کارمند نمونه شهرداری لار تقدیر شد

• 09 شهریور 1401 - 20:09
از دو کارمند نمونه شهرداری لار تقدیر شد
همزمان با هفته دولت و در جلسه شورای اداری شهرستان لارستان که با حضور امام جمعه شهرستان، فرماندار ویژه لارستان و شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر لار برگزار شد، از دو کارمند نمونه شهرداری لار تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ در این جلسه که با حضور حضرت حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید مختار موسوی خرم امام جمعه لارستان، داریوش دهقان معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، نواز شریفی لاری شهردار لار، خلیل نامدار رئیس و سحر یادگارفرد عضو شورای اسلامی شهر لار و اعضای شورای اداری لارستان با محوریت تقدیر از کارمندان نمونه دستگاه های اجرایی شهرستان در سالن شهید نوبخت این شهر برگزار شد، از عبدالرحمن مختاریان و موسی عباسی فرد از کارمندان نمونه شهرداری لار تقدیر شد.

این مراسم با ایراد بیانات امام جمعه لارستان و فرماندار ویژه شهرستان و خاطره گویی چند نفر از کارمندان نمونه همراه بود که عبدالرحمن مختاریان کارمند نمونه شهرداری لار با بیان خاطره ای شیرین از دوران خدمت خود، لبخند را به جمع حاضر هدیه داد.