استاندار فارس در آیین بهره برداری از بزرگراه ابوالحیات به دشت ارژن: عدم وابستگی به خارج، از برجستگی های مهندسین ایرانی است

• 15 آبان 1401 - 14:28
استاندار فارس در آیین بهره برداری از بزرگراه ابوالحیات به دشت ارژن:  عدم وابستگی به خارج، از برجستگی های مهندسین ایرانی است
دکتر ایمانیه شکل گیری قرارگاه خاتم الانبیا (ص) را تدبیری هوشمندانه دانست و اظهار داشت: به یُمن وجود این قرارگاه، سازندگی و عمران با استفاده از دانش بومی در کشور اجرا می شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری فارس دکتر محمدهادی ایمانیه در مراسم بهره برداری از بزرگراه دشت ارژن به ابوالحیات، ضمن گرامیداشت یاد شهدای حادثه تروریستی حرم شاهچراغ (ع) اظهار داشت: این بزرگراه به نام شهدای حرم حضرت احمدبن موسی (ع) نامگذاری خواهد شد.

استاندار فارس با اشاره به اختلاف ارتفاع ۱۰۰۰ متری در ابتدا و انتهای این مسیر، افزود: توانمندی هایی که خداوند متعال، به مردم کشور ما عنایت کرده بی نظیر است؛ عدم وابستگی به خارج از برجستگی های مهندسین ایرانی است.

دکتر ایمانیه شکل گیری قرارگاه خاتم الانبیا (ص) را تدبیری هوشمندانه دانست و اظهار داشت: به یُمن وجود این قرارگاه، سازندگی و عمران، بااستفاده از دانش بومی در کشور اجرا می شود.

وی با اشاره به تلاش های جهادی صورت گرفته، در وزارت راه و شهرسازی گفت: گام های خوبی برای حل مشکلات مردم برداشته شده است. دشمن تلاش می کند پیشرفت کشور را مختل کند؛ اما به لطف خداوند متعال توطئه دشمنان به خودشان باز می گردد و نقشه آنان نقش برآب می شود.

نماینده عالی دولت در فارس، دومین ثمره‌ی بهره‌برداری از این بزرگراه را کاهش سوانح جاده‌ای و مرگ و میر ناشی از تصادفات عنوان کرد و اظهار داشت: متاسفانه طی سنوات قبل، در سوانح ترافیکی، رتبه نخست به فارس اختصاص یافته که با جهاد و تلاش زحمتکشان راهداری و راه‌و شهرسازی استان، بیش از ۱۰۰۰ نقطه حادثه خیز جاده ای مرتفع شده و ان شاءالله به زودی تمام این نقاط در استان مرتفع می شود.
وی بیشترین کاهش تصادفات در هفت ماهه گذشته را مربوط به فارس عنوان کرد و گفت: از خداوند متعال برای مردم و خدمتگزاران به مردم صحت سلامتی و عافیت خواستارم.

• نویسنده : مدیر سایت
  • منبع : اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری فارس