• امروز : چهارشنبه - ۱۶ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Wednesday - 7 December - 2022

فضاسازی شهر کارزین، همزمان با دهه فاطمیه سلام الله علیها آغاز عملیات کاشت گل های فصلی در امام شهر کارزین شهری کشاورزی محور با راهبرد سرمایه گذاری اقتصاد کشاورزی و توسعه صنایع تبدیلی شهادت پاسدار کارزینی در سوریه آگهی مناقصه شهرداری کارزین برگزاری یادواره شهدای شهرداری کازرون با عنوان شهردار آسمانی برگزاری یادواره پدر صنعت موشکی ایران شهید حسن طهرانی مقدم و ۲۰۱ شهید شهرستان قیروکارزین در شهر کارزین برگزار شد. جانمایی و نصب تابلوی شهر کارزین در ورودی غربی شهر کارزین سلامت محیط شهروندی با پاکیزگی معابر شهری مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در شهر کارزین برگزار شد تجهیزات ورزشی نصب شده در پارک های سطح شهر نشانگر توجه ویژه شهرداری به ورزش همگانی و سلامت شهروندان است اجرای عملیات آسفالت معابر شهر کازرون بازدید میدانی شهردار قیر از پروژه های عمرانی سطح شهر / ارائه خدمات سریع تر و مطلوب تر به شهروندان برپایی میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهر قیر پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت هفته نیروی انتظامی

استاندار فارس در همایش جهاد تبیین: در جهت رفع مشکلات مردم، از هیچ کوششی دریغ نکنیم

• 14 آبان 1401 - 8:49
استاندار فارس در همایش جهاد تبیین:  در جهت رفع مشکلات مردم، از هیچ کوششی دریغ نکنیم
استاندار فارس با تاکید بر اینکه، مردم را باید همانند خانواده خود بدانیم، افزود: قسمت قابل توجهی از مشکلات فعلی، پیامد بدسلیقگی هاست؛ لذا صادقانه در جهت رفع مشکلات مردم قدم برداریم و از هیچ کوششی برای ایشان دریغ نکنیم.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و اموربین الملل استانداری فارس، دکترمحمدهادی ایمانیه در همایش جهاد تبیین، که با حضور مدیران و مسئولین دستگاه های اجرایی استان برگزار شد، اظهار داشت: آنچه اتفاق می افتد و زمینه پیشرفت استان و کشور را فراهم می کند، بایستی برای مردم به درستی تبیین و معرفی شود؛ لذا رسالت و وظیفه سنگینی در این خصوص برعهده ماست.

استاندار فارس با اشاره به موج خروشان و باشکوه مردم استان، در تشییع پیکر شهدای حادثه تروریستی، حرم مطهر حضرت احمدبن موسی (ع) افزود: برای جوانان و نوجوانان ارزش ها، پیشرفت ها و مسائل را به طور صریح و صحیح باید بازگو کنیم.

وی بر لزوم بازدید از کارخانجات، صنایع، معادن، توانایی ها و نقاط پیشرفت کشور تاکید کرد و اظهار داشت: اردوهایی به منظور بازدید جوانان و نوجوانان، از توانمندی های جمهوری اسلامی ایران ترتیب داده شود؛ چرا که باعث ایجاد اعتمادِ به نفس و شکوفایی آنان می شود و آینده درخشانی را برای کشورشان رقم خواهند زد.

نماینده عالی دولت در فارس با تاکید بر اینکه، مردم را همانند خانواده خود بدانیم و به وظیفه خود در مقابل ایشان عمل کنیم، افزود: قسمت قابل توجهی از مشکلات فعلی، پیامد بدسلیقگی ها وعدم توضیح دقیق چرایی و چگونگی انجام فرآیندها و پروژه ها است؛ لذا صادقانه در جهت رفع مشکلات مردم قدم برداریم و از هیچ کوششی برای ایشان دریغ نکنیم.

• نویسنده : مدیر سایت
  • منبع : اداره کل روابط عمومی و اموربین الملل استانداری فارس