• امروز : چهارشنبه - ۱۶ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Wednesday - 7 December - 2022

فضاسازی شهر کارزین، همزمان با دهه فاطمیه سلام الله علیها آغاز عملیات کاشت گل های فصلی در امام شهر کارزین شهری کشاورزی محور با راهبرد سرمایه گذاری اقتصاد کشاورزی و توسعه صنایع تبدیلی شهادت پاسدار کارزینی در سوریه آگهی مناقصه شهرداری کارزین برگزاری یادواره شهدای شهرداری کازرون با عنوان شهردار آسمانی برگزاری یادواره پدر صنعت موشکی ایران شهید حسن طهرانی مقدم و ۲۰۱ شهید شهرستان قیروکارزین در شهر کارزین برگزار شد. جانمایی و نصب تابلوی شهر کارزین در ورودی غربی شهر کارزین سلامت محیط شهروندی با پاکیزگی معابر شهری مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در شهر کارزین برگزار شد تجهیزات ورزشی نصب شده در پارک های سطح شهر نشانگر توجه ویژه شهرداری به ورزش همگانی و سلامت شهروندان است اجرای عملیات آسفالت معابر شهر کازرون بازدید میدانی شهردار قیر از پروژه های عمرانی سطح شهر / ارائه خدمات سریع تر و مطلوب تر به شهروندان برپایی میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهر قیر پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت هفته نیروی انتظامی

استاندار فارس دقایقی پیش وارد شهر لار شد

• 11 تیر 1401 - 13:49
استاندار فارس دقایقی پیش وارد شهر لار شد
دکتر ایمانیه استاندار فارس و هیئت همراه در اولین روز از سفر دو روزه خود به منطقه لارستان بزرگ، پس از حضور در شهرستان جویم و همچنین کلنگ زنی 30 کیلومتر از محور لارستان - بندر عباس، به همراه حسین زاده نماینده مردم شهرستان های لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم و داریوش دهقان فرماندار ویژه لارستان وارد شهر لار مرکز لارستان بزرگ شد.

دکتر ایمانیه استاندار فارس و هیئت همراه در اولین روز از سفر دو روزه خود به منطقه لارستان بزرگ، پس از حضور در شهرستان جویم و همچنین کلنگ زنی ۳۰ کیلومتر از محور لارستان – بندر عباس، به همراه حسین زاده نماینده مردم شهرستان های لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم و داریوش دهقان فرماندار ویژه لارستان وارد شهر لار مرکز لارستان بزرگ شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار‌‌؛ استاندار فارس در ابتدای ورود به شهر لار، در محل گلزار شهدای این شهر مورد استقبال امام جمعه لارستان، مسئولین شهرستان، مدیران شهری، خیرین، معتمدین و مردم قرار گرفت و با قرائت فاتحه و گلباران قبور مطهر شهدا، بر مقام شامخ شهدای گلگون کفن ادای احترام کرد.

دکتر ایمانیه سپس بر مزار پدر چهار شهید گلگون کفن شهر لار حاضر شد و با قرائت فاتحه و نثار گل، یاد و خاطره والدین به حق پیوسته شهدا را گرامی داشت.

ادای احترام استاندار فارس به مقام شامخ حضرات آیات حضرت آیت الله سید عبدالعلی آیت اللهی امام جمعه فقید لارستان و حضرت آیت الله سید مجتبی موسوی لاری نماینده فقید ولی فقیه در شهرستان، از دیگر برنامه های سفر استاندار فارس به لارستان بود.

دکتر ایمانیه در ادامه سفر خود به لارستان به پردیس علوم پزشکی شهرستان رفت و ضمن بازدید از این پروژه موردِ مطالبه مردم و مسئولین، از نزدیک در جریان پیشرفت این پروژه قرار گرفت و مسائل و مشکلات پیش رو را جویا شد.

حضور در بخش صحرای باغ و افتتاح پروژه گاز رسانی، برنامه بعدی نماینده عالی دولت در استان فارس به لارستان است.

میانگین امتیازات ۴٫۷ / ۵٫ تعداد امتیازات ۳