• امروز : جمعه - ۱۸ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Friday - 9 December - 2022

فضاسازی شهر کارزین، همزمان با دهه فاطمیه سلام الله علیها آغاز عملیات کاشت گل های فصلی در امام شهر کارزین شهری کشاورزی محور با راهبرد سرمایه گذاری اقتصاد کشاورزی و توسعه صنایع تبدیلی شهادت پاسدار کارزینی در سوریه آگهی مناقصه شهرداری کارزین برگزاری یادواره شهدای شهرداری کازرون با عنوان شهردار آسمانی برگزاری یادواره پدر صنعت موشکی ایران شهید حسن طهرانی مقدم و ۲۰۱ شهید شهرستان قیروکارزین در شهر کارزین برگزار شد. جانمایی و نصب تابلوی شهر کارزین در ورودی غربی شهر کارزین سلامت محیط شهروندی با پاکیزگی معابر شهری مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در شهر کارزین برگزار شد تجهیزات ورزشی نصب شده در پارک های سطح شهر نشانگر توجه ویژه شهرداری به ورزش همگانی و سلامت شهروندان است اجرای عملیات آسفالت معابر شهر کازرون بازدید میدانی شهردار قیر از پروژه های عمرانی سطح شهر / ارائه خدمات سریع تر و مطلوب تر به شهروندان برپایی میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهر قیر پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت هفته نیروی انتظامی

استقبال شهردار لار و مسئولین شهرستان از کشتی گیر افتخار آفرین لارستانی

• 20 مرداد 1401 - 18:47
استقبال شهردار لار و مسئولین شهرستان از کشتی گیر افتخار آفرین لارستانی
مراسم استقبال از محمد رضا عسکرپور، کشتی گیر افتخار آفرین لارستانی؛ با حضور نواز شریفی لاری شهردار لار و جمعی از مسئولین شهرستان، در فرودگاه بین المللی آیت الله آیت اللهی لارستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ در این مراسم نواز شریفی لاری افتخار آفرینی وکسب مدال برنز توسط این کشتی گیر غیور و پرتلاش لارستانی در رقابت های جام بین المللی تختی را به جامعه ورزش لارستان تبریک گفت.

شهردار لار، راه یابی محمد رضا عسکرپور به عنوان تنها نماینده استان فارس به اردوی تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان کشور را برگ زرین دیگری بر افتخارات لارستان بزرگ بر شمرد.

مراسم استقبال از کشتی گیر افتخار آفرین لارستانی با اهدا گل و گرفتن عکس یادگاری همراه بود.

محمدرضا عسکرپور فرزند علی عسکرپور از مربیان نام آشنای کشتی در سطح استان فارس و منطقه لارستان بزرگ است که در تمامی رده های سنی در سنوات مختلف، افتخارات بزرگی را برای استان و شهرستان به ارمغان آورده است.

این کشتی گیر نام آشنای لارستانی، پس از کسب عنوان سوم در رقابت های کشتی آزاد جام بین المللی تختی، این بار در هفته گذشته و در جریان پیکارهای لیگ دسته یک کشور موفق به شکست عنوان داران ایران و آسیا شد.