اطلاعیه تملک اراضی خیابان ۳۵ متری رینگ شمالی و جنوبی شهر لطیفی

• 28 آبان 1401 - 9:25
اطلاعیه تملک اراضی خیابان ۳۵ متری رینگ شمالی و جنوبی شهر لطیفی
به منظور توسعه شهر لطیفی و انجام عملیات اجرایی بهسازی گذرهای عمومی و احداث معابر جهت سهولت دسترسی های مردم،شهرداری لطیفی در نظر دارد نسبت به اجرای عملیات احداث خیابان های ۳۵ متری رینگ شمالی و جنوبی شهر برابر قانون نحوه خرید و تملک اراضی مورد نیاز طرح های عمومی و عمرانی دولت و شهرداری ها ، اقدام نماید.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لطیفی؛متن اطلاعیه بدین شرح است:

“با استعانت از خداوند متعال به منظور توسعه شهر لطیفی و انجام عملیات اجرایی بهسازی گذرهای عمومی و احداث معابر جهت سهولت دسترسی های مردم و مستند به مصوبه شماره ۳۶ مورخ ۱۳۹۸/۳/۱۳ شورای محترم اسلامی شهر لطیفی ، ضمن اخذ مصوبات کمیسیون مغایرت طرح جامع در تثبیت خیابان های مشروحه ذیل ، شهرداری لطیفی در نظر دارد نسبت به اجرای عملیات احداث خیابان های ۳۵ متری رینگ شمالی و جنوبی شهر برابر قانون نحوه خرید و تملک اراضی مورد نیاز طرح های عمومی و عمرانی دولت و شهرداری ها ، اقدام نماید.

لذا کلیه مالکین ، متصرفین و ذوی الحقین اراضی که در خیابان ۳۵ متری رینگ شمالی و جنوبی ( مطابق کروکی زیر ) دارای حقوقی می باشند تقاضا می شود ظرف مدت یک ماه از تاریخ درج این آگهی که هم در مجامع عمومی و بیلبورد های سطح شهر نصب و اعلان گردیده و هم در روزنامه های کثیرالانتشار نیز مندرج شده است ، با اسناد و مدارک مالکیت و نقشه utm در ساعات اداری به واحد حقوقی و املاک شهرداری لطیفی مراجعه تا نسبت به انجام توافق یا تعیین کارشناس منتخب و مرضی الطرفین اقدام گردد.

بدیهی است در صورت عدم مراجعه مالکین یا ذوی الحقین ، مراتب اعمال قوانین موضوعه مربوطه به تملک اجرای خیابان های موصوف ، انجام خواهد گردید.”

• نویسنده : روابط عمومی شهرداری لطیفی
  • منبع : روابط عمومی شهرداری لطیفی