اطلاعیه شماره «۲» شهرداری مهر

• 04 مرداد 1401 - 13:32
اطلاعیه شماره «۲» شهرداری مهر

بديهي است در بارندگي هاي اخير متاسفانه شاهد فرو رفتن ماشين شهروندان در اقصي نقاط نخلستان بوديم كه اين امر كار امداد رساني جهت ماشين آلات شهرداري را دشوار نموده است
لذا اعلام ميگردد ماشين آلات اين شهرداري به جهت آماده باش در حوادث احتمالي در سطح شهر امكان عزيمت به منطقه نخلستان را نخواهند داشت خواهشمند است شهروندان عزيز رعايت اين مساله را داشته باشند.

• نویسنده : روابط عمومی شهرداری مهر
  • منبع : روابط عمومی شهرداری مهر