• امروز : جمعه - ۱۸ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Friday - 9 December - 2022

فضاسازی شهر کارزین، همزمان با دهه فاطمیه سلام الله علیها آغاز عملیات کاشت گل های فصلی در امام شهر کارزین شهری کشاورزی محور با راهبرد سرمایه گذاری اقتصاد کشاورزی و توسعه صنایع تبدیلی شهادت پاسدار کارزینی در سوریه آگهی مناقصه شهرداری کارزین برگزاری یادواره شهدای شهرداری کازرون با عنوان شهردار آسمانی برگزاری یادواره پدر صنعت موشکی ایران شهید حسن طهرانی مقدم و ۲۰۱ شهید شهرستان قیروکارزین در شهر کارزین برگزار شد. جانمایی و نصب تابلوی شهر کارزین در ورودی غربی شهر کارزین سلامت محیط شهروندی با پاکیزگی معابر شهری مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در شهر کارزین برگزار شد تجهیزات ورزشی نصب شده در پارک های سطح شهر نشانگر توجه ویژه شهرداری به ورزش همگانی و سلامت شهروندان است اجرای عملیات آسفالت معابر شهر کازرون بازدید میدانی شهردار قیر از پروژه های عمرانی سطح شهر / ارائه خدمات سریع تر و مطلوب تر به شهروندان برپایی میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهر قیر پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت هفته نیروی انتظامی

بنا بر گزارش دریافتی روز جمعه

افزایش ۷۰ درصدی تردد در جاده‌های فارس

• 12 اردیبهشت 1401 - 14:42
افزایش ۷۰ درصدی تردد در جاده‌های فارس

بنا بر گزارش دریافتی روز جمعه، محمود رضایی کوچی افزود: در چهار روز نخست تعطیلات نوروزی در استان افزون بر ۱۰ میلیون تردد در جاده‌های فارس انجام گرفته که بخشی مربوط به سفرهای درون استانی و بخشی نیز مربوط به ورود مسافران به این استان است. وی گفت: روزانه حدود ۲۰ هزار تردد در محور […]

وی گفت: روزانه حدود ۲۰ هزار تردد در محور منتهی به استان فارس از سمت استان اصفهان ثبت می شود که این تعداد تردد نسبت به سال گذشته چهار برابر افزایش داشته است.
او اظهار داشت: در محورهای شمالی استان و شهرستان آباده به سمت خارج از استان فارس نیز شاهد رشد ۲۵۰ درصدی ترددها بوده ایم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس گفت: افزایش تعداد ترددها سبب افزایش آمار حوادث جاده ای شده و در مقابل طی این مدت کاهش حوادث درون شهری منجر به فوت را در مقایسه با پارسال تجربه کرده ایم.
رضایی کوچی افزود: بر اساس آمار پلیس راهور فارس، افزون بر ۱۵ درصد رانندگان از سرعت مجاز ۱۱۰ کیلومتر تخطی کرده اند که این افراد توسط دوربین های ثبت تخلف اعمال قانون شده اند.
وی، با اشاره به آمادگی تمام دستگاه‌های اجرایی برای کنترل و نظارت بر حوادث جاده‌ای تعطیلات نوروز گفت: هموطنان و مسافران نوروزی در صورت مشاهده هرگونه مشکلات جاده ای و ترافیکی در محورهای فارس می توانند مراتب را به پلیس راهور استان گزارش دهند.
رضایی کوچی ابراز امیدواری کرد که با رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی از سوی رانندگان و رانندگی با سرعت مطمئنه، شاهد به حداقل رسیدن حوادث جاده ای باشیم.

• نویسنده : امور شهری استانداری فارس
  • منبع : خبرگزاری ایرنا