• امروز : یکشنبه - ۱۲ آذر - ۱۴۰۲
  • برابر با : Sunday - 3 December - 2023

*نشست خبری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان قیروکارزین با اصحاب رسانه و فعالان مجازی* برگزاری مراسم باشکوه راهپیمایی ۱۳ آبان در امام شهر دیدار نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بانوان امام شهری دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی امام شهر با دکتر فروردین نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی *حضور شهردار به اتفاق اعضای شورای اسلامی و کارکنان شهرداری قیر در مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان ماه پیام تبریک شهردار؛ رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان *جلسه هم اندیشی رئیس شورای اسلامی شهرقیر با رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان قیروکارزین در خصوص بررسی راهها و محور های مواصلاتی شهرستان* ارتقاء سرانه فضای سبز شهر یکی دیگرازاولویت های مدیریت شهری با هدف ایجادآرامش روحی وروانی شهروندان محترم استکبار ستیزی محوری‌ترین پیام انقلاب اسلامی است . آیین روز ۱۳ آبان ماه فرصتی است تا انتقال فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان تبیین شود. پیام شهردار؛ رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قیر بمناسبت روزبسیج دانش آموزی و روز نوجوان جلسه هماهنگی بزرگداشت مراسم ۱۳ آبان در شهرستان قیروکارزین و به ریاست مسلم رحیمی فرماندار و با حضور مهندس علیپورنسب شهردار قیر و سایر اعضای ستاد بزرگداشت۱۳ آبان، امروز ۷ آبان ماه ؛در محل دفتر فرمانداری این شهرستان برگزار گردید. *جلسه ی هماهنگی جهت برگزاری مراسم باشکوه روز ملی شهرستان قیروکارزین* تداوم پیگیری مسائل و مشکلات شهرداری و شهر قیر در دیدار شهردار به همراه رئیس شورای اسلامی شهرقیر با سید سجاد انوشه معاونت امور شهرداری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کل کشور در دومین روز سفر به تهران آغاز هفته نکوداشت پدافند غیرعامل از۳ لغایت۸ آبانماه با شعار (( ایران پایدار ، به وسعت ایمان، به بلندای امید)) گرامی باد.. بیانیه شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قیر بمناسبت فرارسیدن هفته پدافند غیر عامل.

اقدامات مناسبی در موضوع جذب بیماران خارجی و گسترش گیاهان دارویی در چند ماه گذشته انجام شده است

• 29 تیر 1401 - 8:42
استاندار فارس با انتقاد از لاینحل ماندن برخی دستورات در حوزه گردشگری گفت: ریاست محترم جمهور اختیار کامل برخی امور استان به‌ویژه در حوزه گردشگری و سلامت را به بنده سپردند لذا با مسئولیت بنده امور را دنبال کنید.

ه گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری فارس، دکتر محمدهادی ایمانیه در جلسه گردشگری سلامت به مباحث مختلفی اشاره و اظهار کرد: چند ماه است که ما مبحث گیاهان دارویی را دنبال می‌کنیم اما به نظر می‌رسد کار کند پیش می‌رود لذا در این حوزه چهار شاخص شامل سطح زیر کشت گیاهان دارویی، تعداد اشتغال ایجاد شده، ارزش ریالی محصولات و ارزش ارزی صادرات حاصل از آن را لازم داریم.
دکتر ایمانیه همچنین تاکید کرد: در گزارشی که در این حوزه ارائه می‌کنید باید پیش‌بینی شود که تا پایان سال چه میزان به این اعداد اضافه می‌شود.
وی با تاکید بر بحث تبلیغات در این حوزه اظهار داشت: بحث تبلیغات در این حوزه احتیاج به قرارگاهی دارد تا نیاز به بروکراسی نباشد و کار سریع‌تر پیش رود.
مقام عالی دولت در فارس ساماندهی خانه‌های مسافر را نیز در بحث گردشگری بسیار مهم دانست و گفت: در بحث گردشگری آبروی استان مطرح است پس ساماندهی خانه‌های مسافر و حذف واسطه های غیرقانونی در این حوزه اهمیت ویژه‌ای دارد.
وی افزود: متاسفانه در هر جلسه عنوان می‌شود که دلال‌ها معضل اصلی بحث گردشگری به ویژه گردشگری سلامت هستند، پس چرا به دنبال راهکار برای حل آن نیستیم؟ یک بار برای همیشه از طریق اعطای مجوز یا هر راهکار کارشناسی دیگری این موضوع باید حل شود.
استاندار فارس همچنین به معاون گردشگری استانداری ماموریت داد تا در جلسه‌ای با رئیس بیمه ایران و سفیر ایران در عمان و عراق با توجه به حضور تعداد بالای گردشگران این دو کشور در ایران، مشکلات موجود حل شده و الگویی برای چگونگی حل مشکل بیمه بیماران سایر کشورها ایجاد شود.
نوسازی تاکسی‌های فرودگاه از دیگر مواردی بود که استاندار فارس به آن اشاره و خاطرنشان کرد: در گام اول تاکسی‌های فرودگاه بین‌الملل باید نوسازی شوند و پس از آن نوسازی تاکسی‌های فرودگاه داخلی در دستور کار قرار گیرد.
دکتر ایمانیه در پایان طرح جامع گردشگری سلامت را نیز لازم دانست و گفت: در این طرح ساماندهی هر یک از موارد همچون هتل‌ها، بیمارستان‌ها و … باید مد نظر قرار گیرد تا شأن استان حفظ شود.

• نویسنده : مدیر سایت
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی استانداری فارس