• امروز : شنبه - ۱۲ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Saturday - 3 December - 2022

آگهی مناقصه شهرداری کارزین برگزاری یادواره شهدای شهرداری کازرون با عنوان شهردار آسمانی برگزاری یادواره پدر صنعت موشکی ایران شهید حسن طهرانی مقدم و ۲۰۱ شهید شهرستان قیروکارزین در شهر کارزین برگزار شد. جانمایی و نصب تابلوی شهر کارزین در ورودی غربی شهر کارزین سلامت محیط شهروندی با پاکیزگی معابر شهری مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در شهر کارزین برگزار شد تجهیزات ورزشی نصب شده در پارک های سطح شهر نشانگر توجه ویژه شهرداری به ورزش همگانی و سلامت شهروندان است اجرای عملیات آسفالت معابر شهر کازرون بازدید میدانی شهردار قیر از پروژه های عمرانی سطح شهر / ارائه خدمات سریع تر و مطلوب تر به شهروندان برپایی میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهر قیر پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت هفته نیروی انتظامی ضمن تسلیت شهادت امام حسن عسکری(ع)، آغاز امامت منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود(عج) را تبریک می گوییم. تلاش سبزپوشان و سبز اندیشان فضای سبز شهرداری قیر مراحل ساخت سرویس بهداشتی پارک میرزا کوچک خان جنگلی # شهرقیر اجرای عملیات عمرانی میدان کارآفرینی# شهر قیر

امضاء تفاهم نامه شهرداری لار با شرکت ایده گستران ثمین پارس به منظور شناسایی ظرفیت های شهری لار

• 15 آبان 1401 - 14:00
تفاهم نامه همکاری شهرداری لار با شرکت ایده گستران ثمین پارس به منظور شناسایی پتانسیل های شهر لار در حوزه های علمی، فرهنگی، اجتماعی، عمرانی و تجاری به امضا رسید.

تفاهم نامه همکاری شهرداری لار با شرکت ایده گستران ثمین پارس به منظور شناسایی پتانسیل های شهر لار در حوزه های علمی، فرهنگی، اجتماعی، عمرانی  و تجاری به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ در این تفاهم نامه که به امضاء نواز شریفی لاری شهردار لار، سروش نجات درانی مدیر عامل شرکت ایده گستران ثمین پارس و خلیل نامدار رئیس شورای اسلامی شهر لار رسیده، قرار است این شرکت که یک شرکت راه انداز کسب و کار بوده، با هدف ایجاد اشتغال و کارآفرینی به شناسایی ظرفیت های شهری لار در حوزه های مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی، عمرانی و تجاری بپردازد.

به گفته نواز شریفی لاری، شهر لار به دلیل ارتباطات بین المللی خود از قدیم الایام دارای پتانسیل های ویژه ای است و این شرکت به پیشنهاد طرفین تفاهم نامه به بررسی و ارزیابی این ظرفیت ها خواهد پرداخت تا بتوان آن ظرفیت ها را به مرحله شکوفایی رساند.

شهردار لار می گوید: چند پروژه مهم شهری هم از طرف شهرداری به شرکت ایده گستران ثمین پارس معرفی شده که پروپوزال آن از طرف شرکت جهت تصویب به شورای شهر ارائه شده است.