• امروز : سه شنبه - ۱۱ مهر - ۱۴۰۲
  • برابر با : Tuesday - 3 October - 2023

مراسم گرامیداشت روز آتش‌نشانی و ایمنی و تجلیل از آتش‌نشانان شهرداری قیر در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و پویش «ایران سرسبز- ایران قوی»، «محمد رضا علیپورنسب » شهردار قیر و «محمد سعید احمدی» رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان قیروکارزین تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.* بیانیه شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر قیر به مناسبت فرارسیدن سی و‌چهارمین سالگرد ارتحال ملکوتی رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و فیلم خونین ۱۵خرداد.. اکران بنر # بلوار امام حسین(ع) شهر قیر#در آستانه سی وچهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) اجرای پروژه عمرانی مشارکتی موزاییک فرش پیاده راه مسجد و حسینه اهل بیت (ع) شهر ما خانه ما شعار زیبا و همیشگی است که همه ما حتی برای یک بار هم که شده در کتاب ها و دیوار های شهر خوانده‌ایم ولی کم تر در مورد جنبه های آن تفکر کردیده ایم و در حد یک شعار مانده است. بازدیدمیدانی شهردارقیر از پروژه های عمرانی دردست اجرای شهرداری دیدار شهرداربه اتفاق رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر با رئیس جدید اداره تبلیغات اسلامی شهرستان قیروکارزین پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قیر به مناسبت ولادت امام رضا (ع) هم اکنون* حضور مهندس علیپور نسب سکاندار مدیریت شهری قیر به اتفاق مهندس کاوسی شهردار امام شهر، مهندس جمالی شهردار مبارک آباد و مهندس ابراهیمی شهردار شهر افزر در همایش شهرداران استان فارس # شهرستان بوانات پیام تبریک شهردار ؛ رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت فرارسیدن هفته کرامت اجرای قیرپاشی و آسفالت معابر شهری/ قاموس نهم و ولیعصر هشتم شهر کارزین تشکیل میز ارتباطات مردمی در محل مصلی نماز جمعه شهر قیر و با حضور مهندس علیپورنسب شهردار قیر آئین گرامیداشت روز روابط عمومی و تجلیل از مسئولان روابط عمومی دستگاه های اجرایی شهرستان قیروکارزین برگزارشد. روابط عمومی بهترین نمایانگر اوضاع داخلی یک نهاد از یک سو و از سوی دیگر منعکس کننده چگونگی مسائلی است که در آن نهاد می گذرد.

اتمام عملیات بلوار کمال

انجام عملیات زیرسازی ،قیرپاشی ،آسفالت گرم بلوار کمال به میزان ۱۸۰۰۰هزار متر مربع

• 25 خرداد 1401 - 13:23
اتمام زیرسازی ، قیر پاشی و آسفالت بلوار کمال عمادشهر به میزان 18000هزار متر مربع
  • اتمام عملیات زیرسازی ، قیر پاشی ، آسفالت گرم بلوار کمال (عمادشهر ) به میزان ۱۸۰۰۰ متر مربع به همراه ۱۸۴۶متر طول اجرای کانال و ۱۹۵۰ متر رفوژ وسط .
  • در پی این عملیات از  ساخت دو پل جهت عبور و مرور و هدایت هرچه بهتر آب های رودخانه های فصلی  به نام های پل حافظ و پل شهید رحمانپور نیز بهره برداری شد.

گفتنی است در ادامه این عملیات زیر سازی پیاده روی سلامت نیز انجام شد که در آینده نه چندان دور نیز به مرحله اتمام میرسد . عملیات نور پردازی بلوار به                همت شهرداری و اداره محترم برق عمادشهر به طور صحیح و تمام و کمال به بهره براداری رسید.