• 03 مرداد 1401 - 12:18
اهتمام شهرداری قیر برای ساختن شهری زیبا و سرسبز

*# شهرقیر* اهتمام شهرداری قیر برای ساختن شهری زیبا و سرسبز واحد فضای سبز شهرداری قیر #با_تاکید_مهندس_علیپور نسب به طور روزانه اقدامات لازم را به منظور حفظ و نگهداری از فضای سبزِ بوستان ها، بلوار ها، میادین و کلیه عرصه های فضای سبز به انجام می رساند. به گزارش روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهرقیر؛ […]

*# شهرقیر*

اهتمام شهرداری قیر برای ساختن شهری زیبا و سرسبز

به گزارش روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهرقیر؛ حذف علف های هرز، نظافت و جمع آوری نخاله های فضای سبز، بخشی از اقدامات این حوزه طی روزهای اخیر بوده است.

| روابط‌عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قیر

خدمت_به_شهروندان_افتخار_ما