شهردار قیر در دیدار صمیمی با رئیس جدید پلیس راه شهرستان قیروکارزین مطرح کرد:

• 31 خرداد 1401 - 8:57
اهتمام شهرداری و شورای اسلامی شهرقیر در هم‌افزایی و تعامل با پلیس

شهرقیر ۱۴۰۱/۰۳/۳۰ شهردار قیر در دیدار صمیمی با رئیس جدید پلیس راه شهرستان قیروکارزین مطرح کرد: اهتمام شهرداری و شورای اسلامی شهرقیر در هم‌افزایی و تعامل با پلیس به گزارش روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهرقیر، مهندس علیپورنسب شهردار به اتفاق علیرضا شهبازی معاونت شهرداری صبح امروز در دیدار با جناب سروان اسماعیل نادری رئیس […]

شهرقیر

۱۴۰۱/۰۳/۳۰

شهردار قیر در دیدار صمیمی با رئیس جدید پلیس راه شهرستان قیروکارزین مطرح کرد:

اهتمام شهرداری و شورای اسلامی شهرقیر در هم‌افزایی و تعامل با پلیس

به گزارش روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهرقیر، مهندس علیپورنسب شهردار به اتفاق علیرضا شهبازی معاونت شهرداری صبح امروز در دیدار با جناب سروان اسماعیل نادری رئیس جدید پلیس راه شهرستان قیروکارزین، ضمن تبریک انتصاب ایشان، به تلاش شبانه روزی پرسنل پلیس راه در تأمین امنیت و نظم برون شهری اشاره و اظهار امیدواری کرد: با همسویی بیشتر شهرداری و پلیس، بتوان خدمات ارزنده‌ای برای شهروندان شهر قیر رقم زد.

وی با اشاره به لزوم تعامل بیشتر شهرداری با پلیس راه ، تصریح کرد: همسو بودن مسیر شهرداری و پلیس در حل مشکلات شهری، بیان معضلات، ارائه راهکارها و نظر جستن از کارشناسان برای داشتن شهری عاری از مشکلات و انجام اقدامات مؤثر در کاهش خطرات و تصادفات، امری ضروری است.

جناب سروان نادری نیز ضمن خیر مقدم، در این دیدار بر تعامل بیشتر دو ارگان در راستای مسائل ترافیکی و جاده ای شهر و شهروندی تاکید کردند.

خدمت به شهروندان افتخار ما

| روابط‌عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قیر