بازدید سرزده معاون عمرانی فرمانداری ویژه لارستان از شهرداری لطیفی

• 19 شهریور 1401 - 9:31
بازدید سرزده معاون عمرانی فرمانداری ویژه لارستان از شهرداری لطیفی
معاون عمرانی فرمانداری ویژه لارستان به صورت سرزده از شهرداری لطیفی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لطیفی،احمد دلاور معاون عمرانی فرمانداری ویژه لارستان به همراه کارشناسان این معاونت صبح روز چهارشنبه ۱۶ شهریور ماه به صورت سرزده از شهرداری لطیفی بازدید و با مهندس رحمت اله واحدی شهردار لطیفی دیدار و گفتگو کرد.

شهردار لطیفی در جريان اين بازديد سرزده به تشریح فعالیت ها و اقدامات شهرداری در حوزه های عمرانی ، زیربنایی و مطالعاتی شهر لطیفی پرداخت.

معاون عمرانی فرمانداری ویژه لارستان نیز بر تکمیل و بهره برداری هرچه سریع تر این طرح ها جهت ارتقای زیر ساخت های شهر لطیفی در حوزه های مختلف تاکید کرد.

بر اساس این گزارش، در ادامه معاون عمرانی فرمانداری ویژه لارستان به همراه شهردار لطیفی و کارشناسان این معاونت از واحد های مختلف شهرداری ،سالن ورزشی، زمین چمن مصنوعی شهرداری لطیفی و پروژه در حال اجرا سطح شهر بازدید و در جریان آخرین وضعیت پروژه ها قرار گرفت.

• نویسنده : روابط عمومی شهرداری لطیفی
  • منبع : روابط عمومی شهرداری لطیفی