بازدید شهردار مهر از نقاط احتمالی وقوع سیلاب سطح شهر مهر

• 03 مرداد 1401 - 9:32
بازدید شهردار مهر از نقاط احتمالی وقوع سیلاب سطح شهر مهر

به گزارش روابط عمومی شهرداری مهر ،در پی اطلاعیه شماره ۱۲ سازمان هواشناسی استان فارس و اقدام ضروری و احتمال خسارت گسترده و پیش‌بینی وقوع بارش های شدید در جنوب استان و جاری شدن روان آب ، مهدی حیدری شهردار مهر از نقاط احتمالی وقوع سیلاب در سطح شهر بازدید میدانی کرد. حیدری در این […]

حیدری در این خصوص اظهار داشت تیم مدیریت بحران از جمله آتش نشانی و موتوری شهرداری به همراه تمامی ماشین آلات و نیروی انسانی در حالت آماده باش قرار گرفتند.
حیدری شهردار مهر از شهروندان درخواست کرد نسبت به جمع آوری نخاله های ساختمانی که در مسیر سیلاب و جریان آب قرار گرفته اند اقدام نموده و همچنین زمان وقوع بارندگی از تردد غیر ضروری در سطح شهر و حاشیه رودخانه خودداری کنند.
وی همچنین از شهروندان و کسبه درخواست کرد برای جلوگیری از بروز آبگرفتگی خیابانها از ریختن زباله در معابر به ویژه کانالهای آب خودداری نمایند.

میانگین امتیازات ۲٫۸ / ۵٫ تعداد امتیازات ۴

• نویسنده : روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی مهر