• 30 مهر 1401 - 13:17

*#شهرقیر* ۱۴۰۱/۰۷/۳۰ بازدید میدانی شهردار قیر از پروژه های عمرانی سطح شهر / ارائه خدمات سریع تر و مطلوب تر به شهروندان مهندس محمد رضا علیپورنسب شهردار قیر از پیشرفت پروژه های عمرانی در حال اجرای شهرداری در نقاط مختلف شهر بازدید نمودند. به گزارش روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهرقیر؛ شهردار در این بازدید […]

*#شهرقیر*

۱۴۰۱/۰۷/۳۰

به گزارش روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهرقیر؛ شهردار در این بازدید که به منظور تسریع در روند اجرای پروژه های عمرانی در نقاط مختلف شهر انجام شد، با حضور در محل پروژه ها از نزدیک در جریان مراحل پیشرفت طرح های مختلف عمرانی قرار گرفت.

جدول گذاری بلوار فرزانگان ، ادامه جدول گذاری بلوار آزادگان و چندین پروژه عمرانی مورد بازدید شهردار قیر قرار گرفت و مهندس علیپورنسب ضمن بررسی آخرین وضعیت پروژه های در حال اجرا؛ جهت رفع برخی مشکلات و موانع پیش روی اجرای این طرح ها، دستورات لازم را در محل صادر نمود.

با ما همراه باشید؛

| روابط‌عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قیر