• امروز : پنج شنبه - ۳ فروردین - ۱۴۰۲
  • برابر با : Thursday - 23 March - 2023

شهردار ،رئیس واعضای شورای اسلامی شهرقیر با صدور پیامی حلول ماه مبارک رمضان را به تمامی مسلمانان جهان تبریک گفتند تکمیل نصب پایه های روشنایی ضلع شمالی و جنوبی پیاده راه بلوار شهید سلیمانی # ورودی شهر# حلول ماه مبارک رمضان، ماه رحمت الهی مبارک فعالیتهای بنیانی و کمک‌های مردمی باید متوجه رفع مشکلات اقتصادی باشد به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قیر؛ شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قیر با صدور پيامی مشترک فرارسیدن عید نوروز و آغاز سال ۱۴۰۲ را تبريک گفتند پیشاپیش فرا رسیدن سال ۱۴۰۲ و همچنین ماه مبارک رمضان گرامی باد دیدار نوروزی شهردار و اعضای شورای اسلامی شهرقیر با مجموعه كاركنان و کارگران خدوم شهرداری # کارگران تلاشگر فضای سبز و خدمات شهری# بازدید فرماندار شهرستان قیروکارزین با همراهی شهردار و رئیس شورای اسلامی شهرقیر از تعدادی مدارس اسکان نوروزی در شهر قیر مبلغ حقوق و عیدی کلیه پرسنل شهرداری قیر قبل از اتمام سال ۱۴۰۱ واریز گردید.. فعالیت سبزاندیشان فضای سبز شهرداری جلوه ای از همت تلاشگران این حوزه درراستای گسترش و احیاء فضای سبز شهرمان.. عملیات آسفالت مکانیزه خیابان های # آفرینش ۳ واقع در شهرک الهادی # ۳ مهر واقع در مسکن مهر # کوچه ۳ امام حسین(ع) در راستای سیاست‌های شهرداری به منظور رفاه حال شهروندان محترم انجام شد. جناب آقای مهندس علیپورنسب شهردار محترم شهر قیر، فرا رسیدن ۲۵ اسفند روز شهردار را به شماتبریک و تهنیت عرض نموده، موفقیت روز افزونتان را از درگاه خداوند متعال مسئلت می نماییم . شهردار قیر در پیامی، فرارسیدن ۲۲ اسفند ماه روز بزرگداشت شهدا و سالروز تأسیس بنیاد شهید را تبریک گفت. مروری بر فعالیت‌های واحد پر تلاش فضای سبز شهرداری قیر ۲۲ اسفند، روز بزرگداشت #شهدا گرامی باد

مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری فارس در همایش شهرداران و دهیاران استان

با راه اندازی پایگاه اطلاع رسانی شهرداری های استان، ۱۲۰ شهرداری استان را در یک قاب خواهیم داشت

• 15 تیر 1401 - 18:11
به مناسبت 14 تیرماه، گرامیداشت روز شهرداری ها و دهیاری ها، همایش شهرداران و دهیاران استان فارس با حضور استاندار فارس، مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری فارس، جمعی از مدیران ارشد استان و شهرداران و دهیاران استان فارس در سالن حافظ شیراز برگزار شد.

به مناسبت ۱۴ تیرماه، گرامیداشت روز شهرداری ها و دهیاری ها، همایش شهرداران و دهیاران استان فارس با حضور استاندار فارس، مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری فارس، جمعی از مدیران ارشد استان و شهرداران و دهیاران استان فارس در سالن حافظ شیراز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ در این همایش مسعود طهماسبی مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری فارس در خصوص پایگاه اطلاع رسانی شهرداری های استان گفت: با راه اندازی این سامانه، ۱۲۰ شهرداری استان را در یک قاب خواهیم داشت.

مسعود طهماسبی ادامه داد: کلیه عملکرد شهرداری ها در این پایگاه به نمایش گذاشته می شود و در دسترس عموم قرار می گیرد.

مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری فارس افزود: شهروندان با استفاده از این سامانه می توانند عملکرد سایر شهرداری های استان را مورد بررسی قرار داده و همچنین نقد و یا پیشنهاد خود را از طریق امکانات موجود در این پایگاه اطلاع رسانی به صورت مکتوب بیان کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به بیان برنامه های تدوین شده توسط این دفتر به مناسبت هفته شهرداری ها و دهیاری ها پرداخت.

در ادامه تعدادی از شهرداران و دهیاران مشکلات و درخواست های خود را با استاندار فارس مطرح کردند.

بحث مجوز نیروی انسانی، تعیین تکلیف اراضی اشغال شده بلا تکلیف و بودجه دهیاران پاره وقت، از جمله مشکلات مطرح شده توسط شهرداران و دهیاران در این همایش بود.

دکتر ایمانیه استاندار فارس ضمن پاسخ به مشکلات و درخواست های مطرح شده، تصمیم گیری قاطع در حل مشکلات را برای شهرداران و دهیاران یک ضرورت دانست.

استاندار فارس، بلاتکلیفی را یکی از معضلات کشور عنوان کرد و گفت: بسیاری از این بلا تکلیفی ها ناشی از انعطاف‌ناپذیری ماست؛ در حالی که برای منافع مردم باید انعطاف به خرج داد.

وی ادامه داد: چه اشکالی دارد ملکی که در اختیار فرمانداری است برای کار مردم به آموزش و پرورش یا نهاد دیگری واگذار شود؟ همه این‌ها متعلق به دولت و حق بیت‌المال است.

او در ادامه هدف‌گذاری و داشتن برنامه کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت را در پیشبرد همه امور مهم خواند و اظهار کرد: فرمانداران، دهیاران، بخشداران و شهرداران باید در زمینه‌های عمرانی، فرهنگی، فضای سبز و زیباسازی، اقتصادی و همه حوزه ها، طرح، برنامه و هدف داشته باشند‌.

استاندار فارس افزود: طبق زمان‌بندی کار را پیش ببرید، رصد کنید، اصلاح کنید تا به هدف نزدیک شوید.

او با اشاره به اینکه تنظیم برنامه‌های ۵ ساله برای توسعه کشور نیز با همین هدف صورت می‌گیرد، افزود: متاسفانه بسیاری از ما حتی این برنامه‌ها را نمی‌خوانیم و به آن عمل هم نمی‌کنیم.

دکتر ایمانیه کمک گرفتن از مردم و استفاده از ظرفیت مردمی را بسیار مهم دانست و تاکید کرد: اخیرا آقای عبودتیان به‌عنوان مسئول مردمی‌سازی دولت منصوب شده‌اند و فارس در زمینه الگو شدن در این زمینه اعلام آمادگی کرده است.

نماینده عالی دولت در فارس، توسعه متوازن را از دیگر نکاتی عنوان کرد که باید مدنظر شهرداران و دهیارن قرار گیرد و افزود: در انجام امور، یک جانبه‌ نگر نباشیم و باید به همه مباحث شهر و روستا از جمله مسائل عمرانی، فرهنگی و سرمایه گذاری توجه کنیم.

دکتر ایمانیه شفافیت را نیز از دیگر موارد مورد توجه دانست و افزود: امیدوارم با راه‌اندازی سایت شفافیت، وضعیت؛ به ویژه در مناقصه ها، مزایده ها و به کارگیری نیرو بهتر شود.

استاندار فارس از شهرداران خواست تا در راه اندازی مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز، با خیرین در شهرهای خود همکاری های لازم را داشته باشند.

در این همایش با حضور استاندار فارس از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری های استان فارس رونمایی شد.

این همایش با سخنرانی مدیران ارشد استان و همچنین بیان مسائل و مشکلات پیش روی شهرداری ها و دهیاری ها همراه بود.

در حاشیه این همایش، نمایشگاهی از پروژه های اجرا شده و در حال اجرای شهرداری های استان بر پا شده بود که پروژه های اجرا شده و در حال اجرای شهرداری لار در این نمایشگاه خود نمایی می کرد.