برنامه‌ریزی برای مقابله با آتش‌سوزی‌های فصل گرما در کازرون

• 31 فروردین 1401 - 13:59
برنامه‌ریزی برای مقابله با آتش‌سوزی‌های فصل گرما در کازرون

در آستانه آغاز فصل گرما و با توجه به افزایش احتمال وقوع آتش‌سوزی به منظور هماهنگی و بازبینی اقدامات لازم در مواجهه و مقابله با آتش‌سوزی‌های مراتع و باغ ها، جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری کازرون تشکیل شد. شهردار کازرون در این جلسه اظهار کرد: آتش سوزی مراتع و باغ‌ها با رسیدن فصل گرما یکی […]

شهردار کازرون در این جلسه اظهار کرد: آتش سوزی مراتع و باغ‌ها با رسیدن فصل گرما یکی از بحران‌هایی است که شهرداری و نیرو‌های ستاد مدیریت بحران با آن مواجه هستند که در این خصوص لازم است پیش از وقوع بحران اقدامات لازم انجام گیرد.

رضا نوذری در ادامه بر تشکیل کارگروه مشترک با حضور واحد‌های مربوطه جهت بازبینی نقاط شناسایی شده مستعد آتش سوزی تاکید کرد و گفت: از هم اکنون می‌توانیم با هزینه کمتر جلوی بحران را بگیریم، بنابراین در این رابطه لازم است کارگروه‌های تشکیل شده پس از بازبینی نقاط حادثه خیز شناسایی شده، بلافاصله نسبت به پاکسازی و از بین بردن علف‌های هرز اقدام کنند.

او با اشاره به وضعیت نامطلوب بارش‌ها در زمستان گذشته و افزایش زودهنگام دمای هوا در منطقه کازرون، گفت: با توجه به افزایش دمای هوا و تابستان گرم پیش رو، حفظ وضع موجود فضای سبز شهری یکی از اولویت‌های شهرداری است، بنابراین واحد فضای سبز این موضوع را به صورت ویژه در نظر داشته باشد و تمهیدات مختلف در خصوص آبیاری فضای سبز شهری به صورت روزانه و مستمر انجام شود و در این خصوص اگر کمبودی هم وجود دارد.

در اسرع وقت نسبت به تامین نیازمندی‌ها اقدام شود.

آموزش نیرو‌های شهرداری توسط سازمان آتش نشانی جهت مقابله با آتش سوزی، فرهنگ سازی و آموزش شهروندی برای پیشگیری از آتش سوزی، پاک سازی علف‌های هرز حاشیه خیابان ها، مراتع و تپه ها، تهیه ادوات و ماشین آلات و هماهنگی با ادارات ذی ربط از جمله مصوبات این جلسه بود.

منبع خبر:باشگاه خبرنگاران جوان