• 29 مهر 1401 - 21:22
برپایی میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهر قیر

*# شهرقیر* ۱۴۰۱/۰۷/۲۹ با حضور شهردار ، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر و جمعی از مسئولین واحدهای شهرداری برگزار شد: برپایی میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهر قیر به گزارش روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهرقیر، محمد رضا علیپورنسب شهردار با همراهی عزیز نجفی رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر ، جمعی از […]

*# شهرقیر*

۱۴۰۱/۰۷/۲۹

برپایی میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهر قیر

به گزارش روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهرقیر، محمد رضا علیپورنسب شهردار با همراهی عزیز نجفی رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر ، جمعی از مسئولین واحدهای شهرداری با حضور در بین نمازگزاران شهر قیر در دیداری یک ساعته از طریق میزخدمت بی واسطه و به صورت چهره به چهره پاسخگوی درخواست ها و مطالبات شهروندان محترم بودند و دستورات لازم راصادرکردند.

ازهمراهی شما بسیارسپاسگزاریم

روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهرقیر