واحد آتش نشانی شهرداری عمادشهر

• 18 تیر 1401 - 11:22
برگذاری کلاس هایی اطفاء حریق و آتش نشانی در سطح مدارس
برگذاری کلاس های اطفاء حریق و آموزش های مقدماتی آتش نشانی در سطح مدارس

واحد آتش نشانی شهرداری عمادشهر در طی چند جلسه در مدارس متوسطه پسرانه کلاس های آموزش اطفاء حریق و کمک های اولیه با همکاری اورژانس برگذار کرد .

آتش نشان های فعال در واحد آتش نشانی عمادشهر جناب آقای عبدالله محمودی و مسعود منصوری مسِئولیت برگذاری این کلاس هارا به عهده داشتند.

این کلاس ها در سطح مقدماتی و با موضوع ایمنی و امداد برگذار شد .

جناب مهرزاد ارجمند مزیدی شهردار عمادشهر اعلام داشتند آموزش های امدادی و فعالیت های فرهنگی از اصول زیربنایی  و واجب در هر شهر به حساب می آیند .