برگزاری اولین جشنواره سرود چلچله در کازرون

• 24 اردیبهشت 1401 - 10:24
برگزاری اولین جشنواره سرود چلچله در کازرون
نخستین جشنواره سرود دانش آموزی چلچله در کازرون برگزار شد.

نخستین جشنواره سرود دانش آموزی چلچله با مشارکت شهرداری کازرون، ناحیه مقاومت بسیج سپاه و اداره آموزش و پرورش شهرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری کازرون، در این جشنواره که در سالن شهید عسکری کازرون برگزار شد، ۹ گروه سرود از مدارس شهر کازرون شرکت کردند که به ترتیب گروه سرود مدرسه شهید صادق زاد، گروه سرود مدرسه شهید بانو برنجی و گروه سرود مدرسه شهید حسن زاده مقام های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.
در این مراسم اختتامیه شهردار، امام جمعه، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان و مدیر آموزش و پرورش کازرون و جمعی از دانش آموزان حضور داشتند که در پایان این مراسم با اهدای لوح سپاس و هدایایی از گروه های برتر تجلیل به عمل آمد.