با همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر اهل

برگزاری سوگواره شعر روح الله و آیین زیر سایه خورشید در شهر اهل

• 13 خرداد 1401 - 21:17
برگزاری سوگواره شعر روح الله و آیین زیر سایه خورشید در شهر اهل
مراسم سوگواره شعر روح الله و آیین‌زیر سایه خورشید به‌مناسبت سالگرد ارتحال امام راحل ودهه کرامت با حضور خادمین حرم امام رضا (ع)از مشهد مقدس در شهر اهل برگزار گردید .

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اهل مراسم سوگواره شعر روح الله و آیین‌ زیر سایه خورشید به‌ مناسبت سالگرد ارتحال امام راحل و دهه کرامت با حضور خادمین حرم امام رضا(ع) از مشهد مقدس، ائمه جمعه اشکنان و اهل، بخشدار، اعضای شورای اداری بخش، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر و اقشار مختلف تشیع و تسنن شهر اهل برگزار گردید.
در ابتدای این مراسم، شاعران به ارائه سروده های خود پرداخته و سپس با مداحی خادمین حرم مطهر امام رضا(ع) و پرچم‌گردانی پرچم متبرک حرم امام رضا(ع) به پایان رسید.

گفتنی است این مراسم با همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر و انجمن ادبی شهرهای اشکنان و اهل در حسینیه الزهرا(س) شهر اهل برگزار گردیده است.

میانگین امتیازات ۴٫۴ / ۵٫ تعداد امتیازات ۹

• نویسنده : روابط عمومی شهرداری شهر اهل