برگزاری مراسم با شکوه راهپیمایی ۱۳ آبان در استهبان

• 13 آبان 1401 - 13:35
برگزاری مراسم با شکوه راهپیمایی ۱۳ آبان در استهبان

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر استهبان مراسم راهپیمایی روز سیزدهم آبان که همزمان با سراسر کشور با حضور سرپرست محترم شهرداری و اعضای محترم شورای اسلامی شهر و جمعی از پرسنل شهرداری با حضور پرشور اقشار مختلف مردم  برگزار گردید. در این مراسم با شکوه که همزمان با هفتمین روز بزرگداشت […]

در این مراسم با شکوه که همزمان با هفتمین روز بزرگداشت شهادت شهدای حمله تروریستی شاهچراغ (ع) و در پایان مراسم سخنرانی ، قرائت قطعنامه و اقامه نماز عبادی سیاسی جمعه برگزار گردید.

جمعه مورخ سیزدهم آبانماه ۱۴۰۱