به مناسبت هفته شهرداریها و دهیاریها :

ارائه عملکرد پنج ماهه شهرداری مهر و برگزاری میز خدمت در محل مصلی نماز با شکوه جمعه

• 17 تیر 1401 - 23:28
میز خدمت

عملکرد پنج ماهه شهرداری مهر در هفته شهرداری ها و دهیاری ها منتشر شد

در چهارمین روز از هفته شهرداری‌ها و دهیاری‌ها شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر و جمعی از کارکنان شهرداری مهر در محل مصلی نماز جمعه این شهر حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری مهر؛ پس از اقامه نماز باشکوه جمعه به امامت حجت الاسلام و المسلمین روستا امام جمعه موقت مهر، حیدری شهردار این شهر به بیان گزارشی از فعالیت های ۵ ماهه شهرداری مهر در حوزه های مختلف شهری پرداخت.
برگزاری میز خدمت و دیدار چهره به چهره شهردار، اعضای شورای شهر و کارکنان شهرداری با مردم به منظور بررسی مشکلات و پاسخگویی به نیازهای شهروندان در راستای حقوق شهروندی و همچنین توزیع دفترچه عملکرد ۵ ماهه شهرداری در بین نمازگزاران از دیگر برنامه های شهرداری مهر در این روز بود.

میانگین امتیازات ۳٫۸ / ۵٫ تعداد امتیازات ۴

• نویسنده : روابط عمومی شهرداری مهر