به مناسبت هفته بسیج صورت گرفت:

برگزاری یادواره شهدای شهرداری کازرون با عنوان شهردار آسمانی

• 05 آذر 1401 - 14:24
برگزاری یادواره شهدای شهرداری کازرون  با عنوان شهردار آسمانی
همزمان با گرامیداشت هفته بسیج مراسم یادواره شهدای شهرداری در سالن اجتماعات شهرداری برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کازرون همزمان با گرامیداشت هفته بسیج مراسم یادواره شهدای شهرداری با حضور شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان ، روسای ادارات،جمعی از کارکنان شهرداری و خانواده های معظم شهدا شهرداری و با همکاری ناحیه مقاومت بسیج در سالن اجتماعات شهرداری برگزار گردید.
شهردار کازرون ضمن خیر مقدم و گرامیداشت هفته بسیج هدف از برگزاری یادواره شهدا را ترویج فرهنگ سپاس ، ایثار و شهادت عنوان کرد و گفت: هرساله مجموعه شهرداری به عنوان خانه ملت میزبان این یادواره است و این موضوع نشان دهنده عشق و پایبندی مجموعه شهرداری به راه شهدا و امام شهدا است.
مهندس رضا نوذری با اشاره به اینکه ما مطیع دستورات مقام معظم رهبری وادامه دهنده راه شهدا هستیم افزود:به همه کسانی که ادعای مخالفت با نظام اسلامی را دارند و در این مدت برای مردم و انقلاب ما نقشه های شومی داشتند اعلام می کنیم که همه ما بسیجیان خادمان مردم هستیم و تا توان داریم در مسیر راه شهدا و امام شهدا گام برخواهیم داشت.
وی از مردم انقلابی کازرون و نیروهای امنیتی به خاطرحفظ آرامش و امنیت در کازرون تشکر کرد و ادامه داد: دشمنان خیلی تلاش کردند که کازرون را نا امن کنند اما به لطف خدا مردم انقلابی و هوشیار کازرون و همچنین نیروهای امنیتی و بسیجیان تمام نقشه های آنان را خنثی کردند.
سپس سرهنگ توکل فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان ضمن تشکر از شهرداری به خاطر برگزاری یادواره شهدا گفت:وقتی که مجموعه شهرداری و شورای اسلامی همراه هم باشند اتحاد و همدلی به وجود می آید که نتیجه آن خدمت به مردم و رفع مشکلات آنها خواهد بود.
سرهنگ توکل با اشاره به اینکه در شهری که عالم نباشد شهید هم نیست افزود: کازرون شهری دارای پیشینه و عالم پرور است عالمانی همچون آیت الله ایمانی و شهید خرسند، ما باید بزرگان خود را بزرگ بداریم در همین راستا ورودی های شهر را می توانیم به تمثال مبارک شهدا و این عالمان بزرگوار مزین کنیم
وی تصریح کرد:وقتی سرود ملی کشورمان در هر محفل و مجلسی که نواخته شود یعنی دعای ۸۵ میلیون نفر مردم ایران بدرقه راهتان است و بترسید از آه و نفرین کسی که دلداده و زجر کشیده انقلاب است مابرای این پرچم و سرود مقدس و انقلاب خون دادیم پس بر همه ما واجب است که احترام این پرچم و خون شهدا را داشته باشیم.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان با بیان اینکه دشمن در کمین است و اصل نظام را هدف گرفته است یادآور شد: امروز دشمنان هرچه که پس انداز داشتند رو کردند و با هزینه های بسیار و تبلیغات گسترده سعی دارند تا جوانان ما را از مسیر انقلاب منحرف کنند اما باید بدانند که مردم انقلابی ایران به تبعیت از مقام معظم رهبری فریب آنها را نخواهند خورد و به نظام و انقلاب پایبند می مانند.
وی همچنین برتلاش مسئولان جهت رفع موانع و مشکلات مردم و بهبود وضعیت معیشت مردم تاکید کرد و ادامه داد:همه ما باید با تلاش جهادی به وضعیت اقتصادی کشور کمک کنیم و سعی کنیم با تمام توان به مردم خدمت کنیم تا بهانه دست دشمنان ندهیم.

در ادامه مراسم رزمنده جنگ تحمیلی جناب آقای ظهرابی به بیان خاطراتی از دوران حضور در جبهه های جنگ و انقلاب پرداخت، پخش کلیپ و نماهنگ از دیگر برنامه های این مراسم بود.
گفتنی است در پایان این مراسم از خانواده معظم شهدای شهرداری کازرون و پرسنل رزمنده در هشت سال دفاع مقدس با اهدای هدایا و لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.

• نویسنده : روابط عمومی شهرداری کازرون
  • منبع : شهرداری کازرون