شهرداری کارزین

برگزاری یادواره پدر صنعت موشکی ایران شهید حسن طهرانی مقدم و ۲۰۱ شهید شهرستان قیروکارزین در شهر کارزین برگزار شد.

• 02 آذر 1401 - 10:48
یادواره 201 شهید شهرستان قیروکارزین در سالن اجتماعت شهید الماسی شهرداری کازین برگزار شد.

⭕یادواره پدر صنعت موشکی ایران شهید حسن طهرانی مقدم و ۲۰۱ شهید شهرستان قیروکارزین با حضور سردار حمید کمالی مسئول قرارگاه سربازان خدا و عضو قرارگاه فرهنگی شهید طهرانی مقدم خانواده معزم شهدا، ایثارگران، رزمندگان، امام جمعه شهرستان، فرماندار، فرمانده سپاه ، رئیس اداره تبلیغات اسلامی، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر کارزین و دیگر مسئولان شهرستانی در سالن اجتماعت شهید الماسی شهرداری کازین برگزار شد.

⭕به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کارزین سردار حمید کمالی مسئول قرارگاه سربازان خدا و عضو قرارگاه فرهنگی شهید طهرانی مقدم در یادواره شهید حسن طهرانی مقدم و ۲۰۱ شهید شهرستان قیروکارزین که در شهر کارزین اظهار داشت: شهید حسن طهرانی مقدم فقط یک نظامی نبود بلکه به تعبیر مقام معظم رهبری یک دانشمند پارسای بی ادعا، مخلص و خالص بود.
⭕وی با بیان اینکه شهید حسن طهرانی مقدم پدر موشکی جهان اسلام است عنوان کرد: خیلی ها در زمان حیات شهید طهرانی مقدم حتی تا لحظه شهادت ایشان کسی وی رانمی شناخت و این ازنشانه ایمان و اخلاص این شهید بود.
⭕سردار کمالی ابراز داشت: این قدر ایران را حقیر کرده بودند که نخست وزیر کشور ما در مجلس ملی دوران پهلوی موقع صنعت ملی شدن نفت مسخره می کردند و می گفت شما نمی توا نید حتی آفتابه بسازید! اما شهید حسن طهرانی مقدم کشور ایران را از هیچ، به کشوری موشکی مبدل کرد.
⭕وی عنوان کرد: جانشینان شهید طهرانی مقدم مثل خود شهید طهرانی مقدم راه ایشان را ادامه می دهند و در همین راستا افراد زیادی در کشور داریم که تا زمان شهادت ناشناخته هستند.
همرزم شهید حسن طهرانی مقدم و سردار قاسم سلیمانی خاطرنشان کرد: در کشور از اینکه چند نفر اغتشاشگر نا امنی می کنند و در شاهچراغ خباثت کرده و مردم رابه شهادت می رسانند اینها کار آدم های ضعیف است و ما ترسی از این ها نداریم بلکه برای شهادت آمده ایم.
⭕در ابتدای این یادواره فرمانده سپاه و امام جمعه شهرستان قیروکارزین به سخنرانی پرداختند و همچنین در پایان مراسم محمد حسن محبی مداح اهل بیت در مدح شهدا و اهل بیت (ع)به مدیحه سرایی پرداخت.

• نویسنده : روابط عمومي شهردرای
  • منبع : روابط عمومي شهردرای