سرپرست شهرداری لار:

• کد خبر : 11934
  • 12 آذر 1401 - 19:49
عملیات قیر پاشی و آسفالت کوچه شهید پهلوان واقع در خیابان شهید طاهری شهرقدیم لار صبح امروز 12 آذرماه اجرا شد.

عملیات قیر پاشی و آسفالت کوچه شهید پهلوان واقع در خیابان شهید طاهری شهرقدیم لار صبح امروز ۱۲ آذرماه اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ این کوچه که عملیات کانیوای وسط آن سال گذشته و جمع آوری آسفالت قدیمی و زیرسازی آن هفته گذشته انجام شده بود، صبح امروز قیر پاشی و آسفالت شد.

رامین موحدی سرپرست شهرداری لار، ضمن بازدید از این پروژه گفت: این پروژه عمرانی به منظور رفاه حال شهروندان و تسهیل در عبور و مرور با اعتباری بالغ بر یک ملیارد و ۵۹۰ میلیون ریال از محل در آمد شهرداری اجرا شده است.

موحدی افزود: بهسازی آسفالت معابر شهری و اتمام پروژه های نیمه تمام با هدف رضایت شهروندان در دستور کار قرار گرفته است.

لینک کوتاه : https://fars-shahrdari.ir/?p=11934