به مناسبت هفته قوه قضائیه مزار شهدای استهبان گلباران شد

• 02 تیر 1401 - 11:51
به مناسبت هفته قوه قضائیه مزار شهدای استهبان گلباران شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر استهبان به مناسبت گرامیداشت هفته قوه قضائیه ، امروز با حضور جمعی از مسئولان مزار شهدا غبار روبی، عطرافشانی و گلباران کردند. در این مراسم ضمن قرائت فاتحه و نثار گل، یاد و خاطره‌ شهدای والامقام، به ویژه شهید آیت‌الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران […]

در این مراسم ضمن قرائت فاتحه و نثار گل، یاد و خاطره‌ شهدای والامقام، به ویژه شهید آیت‌الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران با وفای انقلاب را گرامی داشته و با آرمان‌های امام خمینی(ره) و شهدا تجدید بیعت کرده و به مقام شامخ شهدای گلگون‌کفن این شهر ادای احترام کردند.